magazin
0

Noć plesa u Coloseum Clubu u okviru Gala Salsa Showa

Sarajevo-x.com
Foto: P./Klix.ba
(Foto: Edin Puzić/Sarajevo-x.com)
Of 16. do 22. januara u Sarajevu će se po četvrti put održati Gala Salsa Show. Sinoć je u Coloseum Clubu održana zabava Gala Salsa Showa gdje su građani Sarajeva uživali u plesu.

Tokom rasplesane večeri nastupiili su i publiku zabavili plesači popularne plesne skupine Romantik. Uz njih, na pozornici Coloseum Cluba su nastupili i sjajni Sarajevo Salsa Orchestra bend, dok su za odličnu zabavu i plesnu muziku bez prestanka bila zadužena čak tri DJ majstora iz regiona: Incognito Holandija, Djane Maya BiH i DJ Vlada iz Srbije.

Tokom Salsa kongresa bh. javnosti će se, pored plesača, predstaviti i vrhunski instruktori iz različitih evropskih zemalja. U tri dana trajanja ove plesne manifestacije, oni će u prostorijama plesne skupine Romantik voditi svojevrsne radionice plesa i prenositi svoje znanje Sarajlijama.

Domaćin Gala Salsa Showa u subotu 21. 01. 2012. godine će biti i Holiday Inn, dok će posljednjeg dana kongresa, u nedjelju 22. januara, plesače i goste ugostiti kultni Cinema klub (bivšaSloga).

Vezani članci