Novogodišnja proslava u Coloseum Clubu

S
Sarajevo-x.com
27.12.2011. u 14:28
0
0
Novogodišnja proslava u Coloseum Clubu
0
Vaša potraga za dobrim novogodišnjim provodom u Sarajevu je upravo završila. Kao i u godinama do sada, Coloseum Club je pripremio doček kojem nećete moći odoljeti. Odlična muzika i bogata praznična trpeza su, u najluđoj noći, zasigurno ponuda koja se ne odbija.
Novogodišnji program počinje u subotu, 31.12., u 20 sati, dok će popularna „repriza“ dočeka, za one koji su prvu noć odlučili provesti nešto mirnije, biti 01.01.2012. od 22 sata.

Svjetska romska atrakcija, novosadski bend Earth Wheel Sky, će trubama koje spajaju jazz, etno folk, rock i tradicionalnu gipsy muziku osigurati dvije noći pune zabave i plesa, kako i dolikuje dočeku Nove godine. Učesnici su mnogobrojnih međunarodnih festivala i koncerata, poput festivala nove muzike Interzon-2001, Dombos festivala, Festivala romske muzike Budapest i Pepsi Szigeta. Sarajevska grupa Feedback će upotpuniti muzičku kulisu proslave obradama stranih i domaćih hitova.

Oni koji su sigurni da će staru godinu ispratiti, a Novu godinu dočekati na nogama više informacija o proslavi u Coloseum Clubu mogu dobiti pozivom na broj 033 250 860.


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: