Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista im se ne bi desilo da su imali nase troglavo predsjednistvo i vladajucu sestorku koji bi od njih napravili kokuze
Kurt Cobain se ubio pumparicom, a ne pištoljem!
htjedoh reći :)
i eto ti uzora omladini. nekakve toboze zvijezde, beskorisni ljudi, koji su krepali kao pacovi,
Odrastajuci imas zelju postati neko i nesto, kada postanes to i zaradis gomilu novaca, koji mogu biti i tvojoj djeci do kraja zivota, ne znas sta ces sa njima ni kako ih trositi. Na kraju zavrsis kao oni, jbg. zalosno, ali na kraju krajeva ko im je kriv? Sami pali sami se ubili.
Michael Hutchence se nije predozirao nego objesio. Barem provjerite sto pisete.
i mene to zbuni...znam da on nije umro od droge..
Heath Ledger i MJ nisu zaslužili biti na ovoj listi,odštampali ste ih kao drogeraše...MJ dali preveliku dozu,osuđen doktor..Heath sigurno nije htio da se predozira...
Sami sebi krivi?
A siromasne stres,losa ishrana,nedostatak novca za lijecenje i losi uslovi zivota....kostaju zivota.
KILLUMINATI
ovih narkomana i njima slicnih mi sekunde zao nije. ko ih sisa
Svako ko im zavidi na uspjehu uvijek će zabijati nos u njihov privatni život, te time očajno i jadno pokušati osporiti im sve, što takvi nikada neće moći postići ni za 10 života.
znaci omladino ganjajte zlatnu sredinu i kakvu stelu na birou eventualno za platu o 600 km i sve ce vaas sejtanluci ovog dunjaluka zaobici. i udajte se za kakvu po mogucnosti iz dobre kuce. he..bo milione. ha ja.