Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma tanjir graha dobar i kupusa kiselog :) nista zdravije i hranjivije :DDDD
U sta se ovaj svijet pretvara! Umjesto da sprase muzikom, udavise organizaciju prohtjevima.Batali muzicara koji misli sta ce pojest, pa tek onda sta ce pjevat.
ma ovo su samo finte za javnost... svaka zvijezda mora imati neke zahtjeve u vezi sa hranom i biti muhasti i ekstravagantni jer se moraju razlikovati od običnih smrtnika... to je samo marketing...a u strogoj privatnosti oni jedu sve moguče- mislim da bi od naše slane i slatke hrane prste oblizali al nesmiju da ko ne sazna
Jor rokera, joj zvjezda gdje je to sve otishlo u k. krasni. U moj vakat zvjezde su guzile, pile i drogirale se backstage, kako to bog zapovjeda. Ovi danashnji, grickaju mrkvice i rendaju djumbir. Tito dragi.