Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Si se udebljali. Lagodan zivot nekad nije ni dobar.
Mi i ovako zivimo u snovima, sanjamo dobra auta, putovanja, smjenu Bakira. Dakle pobjegli smo od stvarnosti.
Bili ste u Tuzli,u Salt klubu 8.-og marta 2014.-te
Kažu Sarajevski Bend,više bi priličilo da kažu "bend koji je osnovan u Sarajevu"ovaj recimo pjevač,više mu pristaje recitator,živi u Makarskoj,ni jedan ostali član nije iz BiH,nije dzaba Zlaja napustio ovaj bend (zna se kako ga je žera preuzeo)čak nije Zlaja ni gost na koncertima kad sviraju po Kanadi.
Pjevac zivi u Zagrebu.Zlaja je otisao "svojom voljom" i nema potrebe da bude gost na njihovim koncertima po Kanadi,jer je on odavno zavrsio sa bendom.
Znaci dva i po sata ce ljustiti stok za stokom..
Pojede li se pite i hurmašica češće, Žera?
Glupost. Bjezanje od stvarnosti je i kad se napijes ili drogiras onda. Samo gore napravis bjezeci od stvarnosti. Sa stvarnoscu se treba suocavati, a ne bjezati.
Žera je dobar lik, čini mi se da nema u njemu mržnje, možda samo nekakava ogorčenost upravo zbog te iste mržnje koja vlada među ljudima.
hehe, na ovoj trecoj slici isto nervozni čičak
Cekam te na starom mjestu,tamo gdje ......
...jako sunce u sali...
to i jest naš problem. Odmah se priznaje da mi moramo uporno bježati od stvarnosti. Muzika bi trebaal biti nešto suprotno, ne bježati od stvarnosti, već je obuhvatiti i preoblikovati. AL žera kaže da moramo bježati.
Slazem se. Bjezanje od stvarnosti je i kad se napijes ili drogiras onda. Samo gore napravis bjezeci od stvarnosti. Sa stvarnoscu se treba suocavati, a ne bjezati.
Moj Zera,prop'o si k'o kauc. Nekad si punio Mejdan,a sad daj Boze i BKC. Alkohol te unistio
Moj Zera,prop'o si k'o kauc. Nekad si punio Mejdan,a sad daj Boze i BKC. Alkohol te unistio
Hoćel se više povući ovi hodajući mrtvaci? I zašto ih se naziva sarajevska grupa kad u BiH dođu samo kad zafali love.