Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabijem i Dubiozu i Letu Stuke na onu stvar. Rizo Ruzza, hit pjevachina.
Dubioza postoji na silu. Mnoge grupe u Bosni postoje na silu. Nauce nekoliko akorda da sviraju i proglase sebe grupama. Ja bih volio da mi neko kaze sta ce to da ostane i koje pjesme od Dubioze i ostalih haustorchadi???? Treba biti realan, bolje je da nema grupa nego da nas lazu da ima, a zapravo kvaliteta ni na mapi.
kakva crna saradnja ahhaha
Izvini a neko od clčanova Dubioze zna pjevat/svirat? hahahahaha
Trubioza? Zar taj megafon SDP-a još postoji?
Izrod od grupe.
Mi katolici Hercegovine trebamo se izjasniti Hercegovcima, ovo je povjesni trenutak da izgradimo svoju naciju. Nacija-Hercegovac Jezik-Hercegovacki Vjera-Hercegovacko-katolicka
jadan je bend koji ima ideje o saradnji s dubiozom...
Ovi nemaju pojma o pjevanju,Dubioza ako budes radio snjima dozivjeces totalni KRAH