Europop festival Zenica
0
Željko Joksimović otvara Festival
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mene zanima kako i gde se prijavljuje na festivalll posto nema nigde na netu pozdrav za sve
Festival je kao i svaki drugi,namjesten,naravno! Pa ljudi moji,ono je sramno...nagrade su pokupili cak i oni koji ne zasluzuju,no,to je normalno,da,da...vec odavno! Tajno glasanje,nakon toga nagrade urucuju oni koji su autori kompozicije i to SVOJOJ pjesmi,pa dokle vise?! Jedina ispravna nagrada je nagrada za interpretacija Maksimu,Maxu,kako li se vec zove..ostalo je promasaj cisti!SRAMNO! Djevojka koja je pobijedila prve veceri nije dobila nista???Xmmm...pa ko ju je ocjenjivao te iste veceri?A neki koji su bili iza nje ko zna koliko,dobili....
Ako ne bude RIZZE RUZE, ja ne dolazim! Cuj festival zvijezda, a nema RIZZE RUZE!
A gdje je ovdje moj omiljeni pjevac Neno Muric,najbolji mladi muzicar?? Ljubim vas,i sve pohvale sto okupljte mlade ljude,bar na nekoliko dana im pruzite dobru zabavu i zaborav na sumornu svakodnevnicu.
A meni zaista vi niste jasni! Za moj pojam Zeljko Joksimovic je veca zvijezda izvan granica Srbije, nego je to Dino Merlin izvan granica BiH, pa mozda otud fakta da Dino Merlin nije otvorio nikakav festival van BiH (a nisam sigurna ni u BiH). A sto se tice tvrdnje \"nisam nacionalista\" - grohotom se nasmijah! Da je taj festival otvorio Mustafa Sandal mislim da nikom ne bi na um palo ovakav komentar napisat! I misim da nemate pravo proglasavati Zeljka Joksimovica cetnikom niti raspravljati o tome sta bi on bio da je bio popularan `92 do `95. I da, Dino Merlin je nekad bio jako dobar muzicar za mene, al` otkad je počeo pjevati o \"Mujinoj ćuni\" nekako mi se zgadio!
slazem se s tobom febo.nisam ni ja nacionalista ali njegovo mijesto je medju cetnicima jer je i sam takav.mene je iskustvo naucilo da cetniku ne treba vjerovati.i mi moramo postati nacionalisti da bi opstali zato i reagujem ovako.
Super smo mi Bosanci. Vjerujem da ce recimo Dino Merlin, otvoriti jedan takav festival u Beogradu. Pa hocemo li mi ikada pameti doci ili cemo i dalje dopustiti ovakve stvari. Fakat nisam nacionalista, ali jesam za posteno odnos prema ovakvim i slicnim stvarima na teritoriji citave bivse Jugoslavije. Taj Joksimovic da je bio popularan od 92-95 bi vjerovatno pjevao i Arkanu i ostalim cetnicima, kao sto su i ostale tadasnje zvijezde pjevale. I da citiram naseg velikog akademika, iskrenog bosance, \"Neka nas, jebo ti nas\".