Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubjedljivo najjaci vokal dugmeta. Kralj Zeljko
Tifa je bolji vokal bio, to je tako
Željko je jedan dio Sarajeva pozitivnog , netreba sad mjesati jel netko tu zbog love ili je ostavio dio zivota , mozda postoje krivci za mnoge stvari ali Željko to nije sigurno ! Sarajevo treba da ostane primjer svim gradovima
Hoće li u Međugorju biti pjesme: Pediculis Pubis i pristao sam bicu sve sto hoce?
Odvratno je slušati ove starudije,idite u penziju ili tako nešto.
Odvrati djuturum croatizirani
Šta ce dedo pjevat. Samo će govorit e hajmo ovu zajedno.
Bebek nije Sarajlija :)
za mene, nakon Bijelog dugmeta, sve ovo šta je Bebek napravio i otpjevao je žešća karina koja više liči na kakav turbofolk , nego na ono šta je interpretirao u vrijeme Dugmeta , možda sa izuzetkom dvije, tri stvari....tako da , Željko , zdraaaoo
Slusao sam ga u Vodicama na CMC festivalu. Nije vrijedno pomena, a sam je trebao shvatiti da je odavno doslo vrijeme da se prestane baviti pjevanjem. Pjesme koje sada pjeva su besmislene i krajnje dosadne. Takva je i pjesma "Kakav otac, takav sin". Samo puno buke bez imalo duse, trla baba lan da joj prodje dan. Neodlaskom na koncert samo si stedite novac.
E NEK SI HIM REKAO. ŽELJKO KURVAR NIJE SADA ZA NIŠTA OSIM DA SJEDI U KAFANU I PREPRIČAVA KOLIKO JE PREVRNUO *IČKE U ŽIVOTU. STUPIDO.
Nula od covjeka, Tifa ga je fino opisao u jednom dokumentarcu...
Kome sviraju ovi dinosaurusi?
Otvori deda dušu. Bio si Bog, i Bogovi nikada ne zastareva ju.
bebek je bijelo dugme ... svi ostali su pokušaj kopije.
Željko bujrum u svoj grad.
E kad se sjetim da sam mu popravljalo pojačalo Maršal a dva dalmatinca velika ko telad oko mene zuje........samo sam čekao koji če me gricnuti......Davno je to bilo kad je bog po zemlji hodao.
90tih nosao ljiljane,a sada bježi od njih.Odgovori šta se tu promjenulo?Bit će val nacionalizma prevladao...