Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabraniti ucesce gamadi
Prijedlog teksta za novu pjesmu Izraela: Dok pada noć i vjetar hladni cvili Mole se Allahu nedužni civili U Gazi izglanjela djeca Srce svakom jeca Al' ne i nama Jer nas je tama Neljudskosti Prekrila I gle, kosti! I meso rastrgano Skupljaju sutrašnji šehidi Dok mi razdragano Pojedi kličemo I savjesti ljudskoj vičemo: Šta je? Sta hoćeš od nas?! Pusti nas, progoni svoje! Ta, mi nismo ljudi! Mi smo nadljudi!
Ja ne znam samo ko je ovo skontao da je Izrael u Evropi, u muzici sportu svugdje, evo Turci bar imaju ono parče na evropskom kontinentu ali oni ništa
Jer ljudi iz okruženja ne žele da igraju sa genocidnom stokom
Pa oni i jesu evropski narod🤣 Evropski semiti🤣🤣🤣
Da preuzmu našu himnu
Treba i njima zabraniti učešće kao sto su Rusiji
Zasto ova marva nije suspendovana kao Rusi iz svih takmicenja, kako sportskih tako kulturnih, aha nece jer je to dvolicna stara droljhha evropa i cijeli zapad
Lakše izbaciti smetljare...
I veliš nije isto,o mamac vam na .urac
Nije im ikada ni bilo mjesto na Euroviziji
kako tako ponosni izrael moze podnijeti da su im pjjesme nepodobne.
i nije ista situacija u ukrajini i u gazi,u gazi je gora sto puta
Zašto Izrael mora mijenjati išta?! Sve zemlje svijeta treba da im prinesu žrtve na Eurosongu! Da im se klanjaju i bacaju pod noge da "nadljudi" ne dotiču tlo svojim stopalima! Izrael treba biti proglašen evropskim i svjetskim šampionom i treba ukinuti sva takmičenja!
Pa naravno da nisu iste, situacija u Gazi je 10000x gora..
Na yt ima jučerašnja reportaža CBS Mornings-a u kojoj se navodi da se jevrejski ritual žrtvovanja crvenih junica može očekivati. Palestinci su zabrinuti jer poslije tog rituala treba da se gradi treći hram, ugrožavajući Al Aqsu i Kupolu na stijeni. Čujem da je ritual konkretno planiran negdje između 22-og aprila i 13-og juna.
Davno je to postalo satanisticko cionisticka priredba sa peterostrukim arsinima kao i sve ostalo sto se tice morala i slobode govora u Europi. Mislim da ce ove godine pobjediti aziski prestavnik cim se toliko peglaju oko toga.
ZAR ENU NECE ZABRANITI UVESTVOVANJE IZRAELU JER REKLI SU POSLIJE DRUOG VRACANJA DA CE RAZMOZTRITI ZABRANU IM NA EUROSONGU MA FUJ SVE GADOVI