Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi nikada necete izjednaciti vas zlocin s nasim(ako uopste i postoji), zato u startu da vam kazemo ne pokusavajte! Pozdrav
odlicna pjesma svaka cast treba neki ljudi da pocinju razmisljati svojom glavom
frenkie je najveci ISLAMOFOB u drzavi!
@Ajd sad ne smeta mi tetka u njemackoj (nacistickoj svedskoj ustvari) koja mi salje devize jer da nje nema po tebi i takvima bi jeo iz kontejnera. PS Smeta mi cifut Edo i cifuti poput tebe koji izjednacavaju zrtvu i agresora. Nismo mi vozili teknove iz Srbije i sami sebe bombardovali. A ti mozes i dalje misliti da jesmo.... Cifute da je neko spao ti da ga branis... Ti koji kad si gladan i krenes na pisanje dozivis system overload. Dvije operacije ne mogu istovremeno :)))
Mogli bi ovi s poduzim jezikom polizati rcma nekom BiH diverzantu, mozda ga odobrovolji da mu isprica kako su sjekli vratove, vadili oci, cupali jezike vojnicima R Srbije. Koliko su Bosanskih sela sa vecinskim pravoslavnim stanovnistvom zapalili. Koliko su Bosanaca (znaci svojih) ubili jer su pravoslavne vjeroispovjesti. Jedna lasta ne cini proljece, kao sto ni nekoliko \"odreda smrt\" ne cini da je citava nacija - bilo srpska, hrvatska ili bosanska poremecena. Iste te odrede imaju i \"demokratske\" drzave - USA, UK, Njemacka, Belgija. Clanovi tih odreda su dobrovoljci (poput Breivika) i klinicki slucajevi koji su angazovani s ciljem da utjeravaju strah, ucinili bi oni nesto slicno sami i u miru, samo je pitanje vremena. Ne petljajte cijele nacije u tu pricu. @Palestina - A ne smeta ti tetka iz \"nacisticke\" Njemacke koja ti salje devize svaki mjesec, a smeta ti Edo u zidovskoj drzavi?! Ckazeru!! Sve junaci na forumima a kad se opet zapuca svi ce preko grane!
Smrde su dokazale ko su i sta su!!! I naravno da ne treba da se zaboravi, niti da se oprosti! Smrdite slobodno preko granica!!!
@ Toorop Sta ti imas kome govoriti ko si ?? Vidimo iz tvoga posta ko si i sta si. Ja.dni mali balkanski pri.mitivac,na.cionalista i fas.ista. Koji po cijeli dn cuci na sedzdi a sa nje se ne vidi ni metar ispred sebe. Duhovni jad,bije.da i cemer,eto sta si i ko si !!
Ismar-e ako si ti Ismar Mandra kojeg ja licno poznajem, ne da si me razocarao, vec si totalno kreeten ispao! Ocito da nisi nikog izgubio (hvala dragom All.ahu) u proteklom ratu iako si vrijeme proveo u Sarajevu Kako mozes reci da treba da zivimo zajedno i da zaboravimo sta su ovi cet.nici uradili. Kako mozes reci majci koja ja izgubila 5 sinova da se pravi kao da se nista desilo nije? Kako mozes reci djetetu koje je odraslo bez jednog ili oba roditelja (koje su ubili sm.rde) da zivi normalno? Kako mozes reci ljudima koji su izgubili sve sto su imali, sto su protjerani sa svojih ognjista (hvala All.ahu ti nisi protjeran) da zive kao da se nista nije desilo, da sve zaborave? Kako mozes reci djeci,omladini koji su izgubili svoje djetinjstvo da sve zaborave? Kako mozes... Kako moj Ismare Mandra to mozes i da pomislis?? Ako zaboravimo sve ce nam se ponoviti, jer ovim smr.dama nikad ne mozes vjerovati to je pokazala istorija... Lp ps. kad se sretnemo reci cu ti ko sam..
Commi, toliko si ružan da bi trebao da tražiš odštetu od roditelja.
ako je ovo muzika, e j::em ti sve
Iz komentara je vidljiva ljubomora hudih Bosnja prema Srbima. Hude Bosnje zale sto su Srbi kl.ali i ubi.jali a oni nisu mogli. Hude Bosnje imaju samo jednu zelju,da nekoga ub.jaju i mu.ce,zato mrze sve i svakoga: Srbe,Hrvate,Rome,Jevreje,Bosance,komuniste,homoseksualce. Ma svakoga hudi Bosnjo mrzi. Divlja mrznja je prva i najizrazitija karakterna osobina svakoga Bosnje !!
cudno je koliko mrznje stane u jednog covjeka. mi tonemo u bezdan vlastite inferiornosti, gluposti, tuposti. ja se Adnanu divim sto je nakon svih sranja koje je prezivio (jer umjetnost je bila prezivjeti Bijeljinu 92) uspio da pronadje snage i zelje i da pruzi ruku pomirenja... divim mu se i sto je odlucio da se suoci da \"svojima\" i da prihvati nase zlocine, jer su se desavali... plasi me to sto smo iz pozicije zrtve agresije, presli u poziciju krvolocnog igraca ispranog mozga, spremnog da uradi sve sto je njemu bilo radjeno, samo da pokaze svoju \"velicinu\"... a prepisujemo Adnanu stokholmski sindrom... zao mi je, i beskrajno me boli, plasi i razara kad vidim u sta smo se pretvorili... jednog dana kad stane pred sve svoje bogove, ustvari cete u ogledalu vidjeti odraz svoje duse, misli i osjecanja i prema tome ce vam i suditi... samo tad ce svako ali, svaki pokusaj objasnjenja biti uzaludan... aferim, dragi moji sugradjani
selam alejk svetocopy
Frenkie je izbjeglica iz Bijeljine, naturalizovani Tuzlak, inace smecar od covjeka koji godinama na osnovu jeftine socijale u pjesmama nastoji se pribliziti smecarskoj publici. Sada je odlucio nos jos dublje da gura tamo gdje mu nije mjesto...Mislim da si utociste pogrijesio kada si se iz Njemacke vracao...Zasto ne produzi u Srbiju, papak jedan, nego si u Tuzlu dosao, Tuzlakom da se zoves !?
Selam Alejk patriote
VIVA LA IZRAEL, uzinat svim teroristima.
Frenki jel ti ovo jevrej Edo napisao pjesmu. Ajde sad u Izrael i pjevajte u novim cifutskim naseljima