Veliki muzički spektakl u Sarajevu
0
Zajedno sa Innom u Zetri će nastupiti i poznati DJ Tom Novy
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i Rock,Now or never,hot,amazing.....brate ljetna muzika :))
Jedva čekam 28. april da se naslušam Inninih visoko intelektualnih tekstova i izuzetno kompleksnih instrumentalnih linija koje njena djela čine iskonskom umjetnošću.
sviđa mi se njena muzika, ali ne idem zbog nezadovoljnih fanova po drugim gradovima gdje je bačen novac na 20-30 minuta koncerta !
Hahaha joj kad bidne FLAJ LAJK JU DU IT LAJK JUR HAJ LAJK JU DU IT JOHOOUU LAJK A VUMN i što znam i što ne znam ću govorit heebo ga dan pjeva nam INNAAAAA OTKAČIM SE DO DASKE MWAH SVIMA
Bila ona popularna ili ne, lijepo je imati ovakva desavanja u gradu. Steta je samo sto na koncertu nece biti vise od ovih 500 sponzorisanih gledalaca/slusalaca...
Jao, kad kosljuasi s djemperima preplave zetru , kao na Guetti :L
Naravno na koncert ce doci i wanna be kulturna raja sa Ilidze, Vogosce, Ilijasa, Breze i tako dalje... Cobani ce naravno da preplave objekat jer oni su kao i uvijek dovoljno urbani i za seljakluk i za dance muziku.
NE ZELIM GLUPOSTI ZLOBNIKA NI DA ČITAM! Fanovi INNE pridružite se na službenu stranicu INNA Bosnia and Hercegovina http://www.facebook.com/innaBiH
Zasto uvjek pljuvanje i gluposti pisete???? ko voli nek ide, ko nevoli ne mora pljuvati..i uvjek se sve svede na primitivizam i nacionalizam u ovoj drzavi! INNA I TOM NOVY zasigurno imaju fanove i u BiH! ;)
Zalosno je sto kazes tako tipa \"Olovo\" jer da nije bilo Olova, sada ne bi bilo ni Sarajeva bilo je jedno od kljucnih ratilista, kako ste jadni. Olovo je grad, a ne selo. Bolje da se brinimo za prave seljake i papke sa sela. Iskreno od jednog Sarajlije ;)
Dolazim, bit\' ce puno ;)
sad samo treba cekati 28. april :D http://www.youtube.com/watch?v=2BEeUUSAlkI
turbofolk sakriven pod terminim \"elektronska muzika\"
cobani jedni,lopov Torabi vam je interesantan,njemu ste i pare davali a dobili veliko NISTA a kada dodje neko poznatiji u BiH,nesto se nadjete pisati po portalima a smijem se kladiti da u godini ne odete ni na jedan kocncert,nego samo dezurni pljuvaci po forumima i portalima inna i tom novy garantuju odlican provod u zetri,i karte nisu skupe a ovi sumadinci neka partijaju uz domace mlijeko i pekmezne gurabije kod kuce pozz
Maknite Innu, ostavite Tom Novya da podere dancefloor sa ovim hitom http://www.youtube.com/watch?v=OmyHOJzRWOE ;)
tuzno je sto niko nije svjestan da je ova cura svjetski hit i da puni plaže, klubove i diskoteke širom svijeta bez problema. E sad ja sam svjestan da zetru pune MIroslav Ilic, Balašević, Brena i drugi jugonostalgičari, kojima skidam kapu, ali vrijeme je da se trgnemo iz devedestih i da barem da pokušamo pratiti šta se dešava oko nas. Tužno je što nas velike zvijezde i velika dešavanja konstantno zabilaze i vjerujem da dolazak ovakih i sličnih može to promjeniti. Ja ću ići zato što sam imao priliku gledati istu na plazi u Majorci i sumnjam da je potrebno objšanjavati kakva atmosfera bila :)
U BiH se vecinom slusa seljacka muzika(turbofolk i slicno),sto proizilazi iz karaktera ljudi nazalost. Ali papci i seljaci (tipa olovo i slicno) ce ici cisto da pricaju sutra \"heeej ja bio/la na koncertu\",cisto da se ima cime furati....iako ne znaju ni jednu pjesmu.