Veliki muzički spektakl u Sarajevu
0

Zajedno sa Innom u Zetri će nastupiti i poznati DJ Tom Novy

Sarajevo-x.com
Inna
Inna
Budite spremni za veliki spektakl 28. aprila u Sarajevu! Najpopularnija evropska pop zvijezda Inna nastupit će u Zetri u organizaciji ED Booking agencije.

Pored Inne, na velikom koncertu u Zetri nastupiti će i superstar DJ Tom Novy sa gostima uz podršku najuspješnijih lokalnih DJ-eva. Za performans će biti zadužena grupa FoulFly iz Češke.

Atraktivna Inna je dvostruka dobitnica MTV-jeve nagrade u kategoriji "Best Romanian Act", a domaćoj publici će se predstaviti na velikom koncertu zakazanom za 28. april u sarajevskoj Zetri.

Popularna pjevačica iz Rumunije poznata je po pjesmama "Hot", "Amazing" "Sun Is Up", "Club Rocker" i "Un Momento", koje u zbiru imaju preko 200 miliona pregleda na YouTube-u.

Inna je jedna od trenutno najvećih dance zvezda u Evropi sa preko 500.000 prodatih singlova samo u Velikoj Britaniji.

Za najbrže, od danas su u prodaji 500 sponzorisanih ulaznica po cijeni od 17 KM. Možete ih preuzeti u City Pubu, Opera baru, BBI Centru (pult Fontele) i Barbarosi.

Nakon toga, cijena limitirane serije od 3.000 karata koja će važiti do 5. aprila, bit će 25 KM. Poslije ovog datuma, za kartu ćete morati platiti 35 KM, a na dan koncerta cijena karte će biti 45 KM.