Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je već maloumno..
Jos da Jala prestane pjevat pjesmu Dostojevski to bi bio konacan udarac Putinu
A braćo Hrvati, kakve ste vi budale. Logika vsm je level -9000
Od sutra ne koriste periodni sistem Mendeljejeva iz solidarnosti.
Glupani! Pročitajte članak do kraja prije nego se uhvatite tastature. Nije sklonjeno s repertoara sve što je komponovao Čajkovski, niti bilo ko insinuira da on ima bilo kakve veze s ovim u Ukrajini. Samo su odlučili da ne sviraju vesele komade tog kompozitora. Sve drugo, pa i od Čajkovskog, je ostalo na repertoaru!
Lord Covic se naljutio
Debilizam, planirate li i Tolstoja zabranit?
Da li ste se konsultirali sa brdskim predsjednikom Milanovicem, ne. Pa za kaj niste? Sljedeci put pitajte ruzno pače da li to mozete jer on voli Putina i Ruse i ljubi ih u bulje, ne.
… .. podrška Filharmoniji… mogli ste i Wagnera!
pa se ti k*rči putine a sankcije idu
Neznam,ovo je Lavrovu i Putinu tesko palo!
Da im se onaj de8il predsjednik pita, on bi na to postavio stream na Internet kako vrši veliku nuždu. Toliko o tom političkom klovnu.