Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad qe da budi merlin na pristinu
ovdje svi kompetentni da ocjenjuju muzicke radove.. svi strucno ocjenjuju koja je pjesma plagijat.. niko ocito nije cuo za termin 'obrada', koja je legalno djelo.. neko je jednom u novinama (ee u nasim novinama!) procitao kako je pjesma godinama plagijat na neki africku pjesmu, i sada se to smatra kao dokazana cinjenica.. a dino hvala Bogu nema pametnijeg posla nego raspali op africi od plemena do plemena pa sakuplja sebi pjesme.. a daleko mi je najkrvavij komentar kako ce dino u europu na godisnji, a ostali na bazene.. ko biva sad je on kriv za ekonomsku situaciju u bosni... i tipicno nase razmisljanje kada je neko drugi uspjesan, 'picka li mu materina nece se na nama bogatiti'.. a nemas pojma koliko jedan takav koncert moze znaciti bas tim ljudima koji nemaju para da odu na more.. koliki to za njih moze biti bjeg od realnosti.. al' jok, bolje da komsij crkne krava nego da i ja imam jednu..
tipicno bosanskon seljacko razmisljanje
NE SECERI SITNO BOLJA TI JE KOCKA......JOJ SARAJEVSKE LAFINE MAJKO MOJA,AL NEKA LEVATI NEK VAS KLOSAR UZIMA TAKO VAM I TREBA PA CE NA ODMOR NEGDJE U EVROPU A VI MAGARCI MARS NA BAZENE...........BOZE PAMETI
svaka ti cast ti gradjanine koji tjeras seljake u selo. vidim koliko si ti procitao literature stalno vrtis istih 10 rijeci je.o, pi.ka, ku.ac itd. saznaj koliko ti sva familija zajedno zna drugih rijeci pa nek te MALO poduce. ti ne moras ici na koncert, kao da je to nekom stalo sem tvojoj mami koja te je LIJEPO odgojila.
Urban boy napusi se kurca,seljacicu jedan,ti nam dosao pricati a dosljo iz Sandzaka.Majmune jedan kad odrastes u tom gradu onda nesto pricaj i ne seri da ti nebih jeb'o svu familiju pizdali ti materina seljacka.
ej ljudi, meni se digo na Eminu Zečaj jesam li normalan???
ti ces mi reci debilu jedan...eto ti kao kulturan jebo te Merlin u dupe
svaki komentar koji napravimo o drugom je komentar o nama samima
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
ma svi vi samo serete... pisete kojekakve nabuloze.. jednostavno je, dino zna svoj posao, zna napravitit pjesmu, a ako nista barem tekstovi imaju smisla vi koji pokusavate da ga kritizirate odnosno vi koji zelite reci kako on nema pojma o muzici i kako je plagijator, moram vas pitati a sta to vi bosansko slusate???? mozda neki tamo folk... a vecina tog folka je srpska anyway... aah da, ako zelite razgovarati o plagijarstvu, preslusajte albume nasih i srpskih folk pjevaca, sve su to cisti plagijati turskih i arapskih pjesama... n btw prica o dini merlinu je ista kao prica rock society u bosni... danasnji kao rockeri mrze linkin park iz dna duse a svi znaju sve pjesme od rijeci do rijeci.... takvi ste i vi koji pricate nabuloze o dini. ako to nije istina, show me d person who doesn't know any of his songz???? ja slusam sasvim drugu vrstu muzike, moze se skontati po nicku :)) ali i pored toga priznajem da je dinina muzika trenutno najkvalitetniji bosanski proizvod peace&luv
Mozda bi ti trebo prestat bit picka? ha
Dino prodaje muda za bureke, a vi samo zvacite. Kad cujem ono "idem slusat DINA," odma mi je jasno odakle ste se dovukli. Al dobro mozda vam je silazak sa 3000 metara nadmorske visine pomutio um i sluh.
et vidi ovo : Seljaci mars na obronke Majevice i povedite "dina" sa sobom! bla treba li jos komentarisat? i on/ona naziva nekog seljakom... et na sta smo spali
Dino je dobar u svom poslu,htijeli il ne,priznat cete,nebi se dugo ovim bavio,ima nos za to,zna kako,sta... Stari je on lisac,obradjivao je tudje pjesme,al nikad to nije niko shljivio,glavno je bilo da on to pjeva...ev,ona pjesma"Majka ruzi kcer"je bezveze,izgubim sluh kad je cujem,al to je o.k,jer to DINO pjeva,a da je neko drugi,bilo bi sranje...Licno,dosta me razocarao,Burek mu je,ko da je prosao rok trajanja,nekako je izvjestacen,prije je bilo puuuno bolje,al et,svakom dosje vrijeme za penziju,a ovo sa Zeljkom...prije neko vrijeme na sva usta govorio kako nece da ima ista sa SiCG,a sad jos brani Zeljka(vezano za izjavu),zao mi je sto je za mene postao donji,jer sam dugo cekala njegov koncert,al sad ne idem zbog svega...Svima koji ce ici zelim"Bon apetit"