Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da ilahije i kaside nisu tako popularne kao "Oh, baby, baby, it's a wild world". Da malo covjek napuni dzepove pa nastavi sa klanjanjem.
Bezi, luno! Ako dodju Cigani, napravice od tvog srca djerdane i prstenje belo :-) Nisam rekao nista lose o njegovim pjesmama.
paa vidi...ako si ikad pazljivo slusao njegove pjesme..one nisu daleko od ilahija..u duhovnom smislu..a i da napuni dzepove,pa sta?? svi mi punimo dzepove,neko cestito neko ne, ne znam da je zabranjeno da se zaradjuje...ako se i dijeli jos je bolje,tvoje je sta dajes.. a jusuf,cat,ime nije vazno..je sasvim ok..
Cuvena americka demokratija
hahahhahah nije mogo iznajmit salu za koncert u demokratskoj amerki dok se nije vratio na krscanstvo hahhahaha ovako ce nas Emir sa mokre gore u rajvosa drzat premijere svojih filmova kad napusti pogansku vjeru.
Volio bi i ti da znaš šta ti je, jel da?
pojasni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesu tekstovi halal?