Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jala ustane ko da je himna
Prvo napravite brzu cestu da se smanje guzve, uljepsajte grad, ocistite ga, napravite sadrzaje za sve generacije, ukinite kladionice pa onda pravite jeftine himne kojim cete pozivati ljude da dodju.
Samo nek se promijeni njihov načelnik i biće napretka garantujem!
Heeeej Vogošćoo' rano ljutaaa 😂
Nikad depresivnijih ljudi u zivotu nisam vidio.Znaci mjesto penzionera.Fol joj pjevate pjesme a svi trcite u Sarajevo.U 17h nikoga nema na ulici pa ni u 20h nikog nema na ulici.Jutro kad bi trebalo sve da vrvi nikog nema.O cemu to vi pjevate.Ne lazite narod.Nemoj te da vam slikam isto iz one serije Zivi mrtvaci.
Ma super
Baš se pitam gdje je i šta radi Don Almir
Evo ga u stanu preko puta mene. Sjedi, pije, puši, svira kad mu dopizd., ode malo u Švicu, pa u Bosnu i tako u krug 😊
Herceg Bosno srce ponosno
Jel jala brat radio?
dobra...neću se trijezniti kad bude i spot....visiću u vogošći.....