Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlatko legendo, sjecas se nekih boljih vremena i publike u BiH. Ostalo nas je toliko, da ne mozemo napuniti jednu osrednju dvoranu. Radujem se koncertu 31.03.pa koliko nas bude.
Gigant
I dan danas slušam njegov "Kao Kakao" i nije mi dosadio, a i mislim da mi nikada neće dosaditi. Njegova muzika jednostavno ima doživotni rok trajanja. .
Preko tog portala kupikartu.ba više neću kupiti ništa. Katastrofa sistem i spor, a ne dao Bog da dodje do otkazivanja Eventa. E onda se pozdravite sa parama, jer vas obavijeste preko svoje stranice koju naravno svako posjećuje više nego klix... Za mail obavijesti nisu nikad ni čuli
Odoh poslušati Altanu ... pa na polozaje pod Doneckom.
Taki smo i u krevetu 🐰🐰
Dobra danda jarane zato smo vatreni hahaha
ovaj dosadan ko proljev, jos malo pa ce i bombaj stampu prestici po broju nastupa u sarajevu
Ja šuplje majko moja!!!
Legendo, dobro dosao u Bosnu!
Ko ovog slusa?