Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lLIOP PIVA ANDDREA BOCELLI PISMA PU NAPROSTO PARA USI I UVIK CU RECI DA JE ON NESTA NAJBOLJE NA SVITU HAAHAHAHAH
ajde šuti ateistu jedan.... kad neznas nista o VIRI i VIROVANJU skloni se i ne omalovažavaj druge... Što se tiče PIVANJA baš LIPO PIVA OVI Andrea Bocelli opuštajuće..- samo malo POkratko nažalost... (za dotičnog gospodina koji OĆE da ga educiram i nastaviim s IKAVICOM, eto tako bi izgleda post da sam IŠA ikavicom)
sta imas protiv ikavice to je najLIPŠI govor ako ti smeta aj ti malo popapaj gov..a heheh...
cuj jug-a. \"lipo pjeva\"?! ako vec jedes .ovna sa ikavicom onda nastavi...
ja sam bio na koncertu i zadnja pjesma koju je izveo uopće nije bila Con te partiro! toliko o našim izvještačima i \'\'novinarima\'\'
ajde šuti ateistu jedan.... kad neznas nista o vjeri i vjerovanju skloni se i ne omalovažavaj druge... Što se tiče pjevanja baš lipo pjeva ovaj Andrea Bocelli opuštajuće..- samo malo kratko nažalost...
Bilo veličanstveno, bio sinoć. Zahvaljujem dragom Bogu što nam je darovao priliku da tog čovjeka čujemo u živo. To se ne može opisati, zvjezdano nebo, tišina kao u katedralama i njegov glas. I pjevačica mi je isto bila super, prelijep glas ima.
alejna, kakav je to bog koji kaznjava nevino celjade slijepocom??
ateist a da mozda bog nije htio da on bude slijep znas kako ono kazu -ispeci pa reci
Nije li \"vise od sat vremena\" malo?
nije progledo u medjugorju, ipak nema boga
odličan koncert