Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zvijezda nego sta. sta ti znas o davoru infantilac bubuljicavi. mirno stoko kad se govori o dvije najvece legende u BiH.
Kindze je bio veliki igrac. Osim toga Tuzlak. A Pimpek je jebote popularniji otkad je umro nego za zivota. Pa kad se vec velica taj njegov rad, zasto niko ne spomene Bodu i Rihtmana, koji su zapravo mozgovi iza Indexa. Jebes ba Pimpeka, mislim velik se pokazao kao covjek (narocito u ratu), ali sad ga ba kuju u zvijezde ko' da je Tito, jos malo pa cemo i Cobija i sl. tako slaviti.
Daj prestanite sa tim svadanjem kako vas nije stid vise ko mala djeca u vrticu. Svaka cast za ovaj koncert koji ce se odrzati u cast velikanima Sarajeva i Bosne i Hercegovine.
ZENICKE PICKE kad ce vam cimburijada! Stavi ruku na srce kad izgovoris ta imena, mater ti robijasku!
MIRZA......DAVORINE.............. BILI STE MOJA MLADOST,VRIJEME VAM NE MOZE NISTA, POCIVALI U MIRU BOZIJEM,I ZNAM DA VAS ANDJELI CUVAJU, KAO STO JA CUVAM SJECANJE NA VAS....
oni su dio ONOG sarajeva :( a vi papci ovog
SVAKA CAST NEZNALICE I NISU NEKE LICNOSTI
A ko su njih dvojica? Nikad cuo.
Ja idem...
bas mi zao sto nisam u sarajevu...