{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Večeras koncert u čast Davorina Popovića i Mirze Delibašića

S
1.12.2004. u 00:01
0
0
Večeras koncert u čast Davorina Popovića i Mirze Delibašića
0
Večeras koncert u čast Davorina Popovića i Mirze Delibašića
U dvorani Mirza Delibašić u Sarajevu u srijedu, 1. decembra 2004., bit će održan koncert u čast legendarnog pjevača Davorina Popovića i košarkaša Mirze Delibašića.
Koncert s početkom u 20 sati organizira Agencija za medijsku i poslovnu promociju "Palco", SD Bosna i KK Bosna, u saradnji s NTV-om Hayat koji je, pored Dnevnog avaza, Radija M, eFM Studentskog radia, Europlakata i IEVE magazina, medijski pokrovitelj.

Košarkaški veterani, kao i mladi igrači KK "Bosna" te brojni članovi iz Sportskog društva "Bosna" ovim koncertom podsjetit će na Davora i Mirzu.

Koncert je nekomercijalnog karaktera, a najveći broj ulaznica bit će podijeljen srednjim školama i fakultetima te sportskim društvima i klubovima Kantona Sarajevo.

Sudionici koncerta koji će izvoditi pjesme Davorina Popovića i Indexa su najpoznatiji izvođači bh. muzičke scene: Kemal Monteno, Tifa, Fazla, Halid Bešlić, Amila Glamočak, Hari Mata Hari, Almas Smajlović, Nermin Puškar Puško, grupa Konvoj, Sabahudin Baho Kurt, Irina Kapetanović te brojni prijatelji Davorina Popovića i Mirze Delibašića.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: