Na Trgu djece Sarajeva
0
Večeras javni prijenos finala Eurosonga
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadan se da ce se obrukati !!! Joj kako bi to volio ... Sta da radim , mrzim sve sto ima veze s ovom \'\'drzavom\'\'...Ali bar sam iskren. Cujem da je shupku ispala zastava....tooooo!!!!! Mozda se spotakne na sceni i padne ?Ko zna!!
hoce li se moci piti alkohol ispred BBI-a?
Ujedinjeno Kraljevstvo, Njemačka, Španija i Francuska svake godine imaju direktan plasman u finale kao članice tzv. BIG4 (daju najviše novca za organizaciju Eurosonga). Rusija je direktni finalista ovogodišnjeg Eurosonga zbog prošlogodišnje pobjede, te kao domaćin ove godine.
Najdrazi Sarajevo-x.com, evo moram malo da vas ispravim... Tvrdnja da su \"Francuska, Njemačka, Velika Britaniji i Španija plasman u finale osigurale dobrim rezultatima na prošlogodišnjem Izboru pjesme Evrovizije\" nije bas najtacnija. Ove zemlje uvijek imaju osiguran plasman u finalnu noc zbog toga sto su... valjda najjace... ili su plave krvi... ili tako nesto. Ne znam ni ja. Puno Pozdrava i may the force be with Regina!
dabogda umro majmune zuti
Ova informacija na kraju ovog clanka nije tacna.... Ovih 5 zadnjih drzava ( rusija, francuska, njemacka, v. britanija, spanija) gdje vi kazete da su plasman u finale osigurale dobrim rezultatima na proslogodisnjom izboru nije tacno. Nego to su vele sile pa zato...a v. britanija, njemacka spanija nisu uopste bile u top 5 .....provjerite!!!
PA STA AKO SE PREPADNE, OPET CE BOLJA PJESMA BITI :-D
Neke bandove bi trebalo zakonom zabraniti
davore ne daj ti boze opet da se prepadnes
Dosadan si, marš!
FUJ FUJ FUJ