Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uhhhh bio sam ali neke ckepi koje su govorile da ce ici nisu otisle
Mene samo interesuje koliko ce ovi islamski fanatici josdatolerisu ovakva zbivanja u njihovoj okolini koju smatraju islamskom.
koji idiot ovo odobri radnim danima pa ljudi u okolnim zgradama nisu mogli spavati a mozda neko i radi
radi tvoja stara kod mene nocnu
Baš smo prava evropska zemlja! Alkohol se javno i u velikim količinama pije. Djeci je usađen "moderni" mozak kojem je normalna stvar blud i loše ponašanje, ogovaranje i razvrat.
A ti gledaj i masturbiraj citunce.
@Mujo s onog svijeta Ja imam u halalu sve što mi treba.
I like Beer Fest.....:-)))))
Stani ba. sinoć u Nici teroristički napadi, iako ne radi toga BiH stavljena na obje sive liste radi pomaganja terorizma i pranja novca, a vi slavite i veselite se uz pivo, pa makar i bezalkoholno ? Ako neko zlonamjeran istrgne vijest iz konteksta, ispade da se u Bih slave teroristički napadi ! Priznajem, ako se u Turskoj prosječnmjesečno izvrši teroristički napad a prijateljska zemlja, po tom rezonu u BIH ne bi trebalo da bude ni jedne kulturno umjetničke priredbe osim Mošusa Pejgamberovog .
kakve veze ima turska sa Bosnom
Kaakosi ti pametaaaan i elokventan eto vascela vaseljena ti se divi kencino.
Sinoć je extra bilo!
Ulovi li koju kitu?