Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apsolutno...na strani sam Ukrajine...jos nju salju da nemogu zvizdat i vikat buuuu iz publike...ono kao nema smisla nemozes njoj buuu zena u kolicima...
Eurosnogu? Euro s nogu, a zena u invalidskim kolicima c c c...
Hahahah koja koincidencija
srbima i rusima kuroslavcima sve treba zabranit
Ukrajinci su inače stari židovi...
Kuroslavci samo lažu, svađaju se, ubijaju, siluju, BLJUVOTINE ČOVJEČANSTVA
hihihihi dobro si rekao nesto mi je to poznato,samo nemogu da se sjetim,ko se ono stalno svadja sa Nizozemskom,Grckom,Rusijom,Sirijom Azebejdzanom,Kurdistanom,Irakom,Izraelom.LAkse mi je bilo nabrojati da su jedino dobri sa Germanijom i Boshnijom.Tradicionalni fasisticki saveznici.
Sad dolazi tuzba protiv Hrvatske za genocid prema JEvrejima,Ciganima i Srbima pravne nasljednice NDH,kad se presudi zmiji.Onda cete za cijeli zivot nositi naziv GENOCIDASI,a zemlje NDH (BiH i Hrvatska) GENOCIDNE tvorevine.Pa sami ste to potencirali.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
u ukrajini rata a organizuju euroviziju. zamilsi kod nas rat a organizatori olimpijade :) lijepa pjesma
HA HA KOMENTAR
Yebo majku, kad covjek pomisli ovo smece od portala ne moze biti gore, ono prevede "Flame is burning" u "Plamen koji gori". Halo, majmune, prevod je "Plamen gori", "plamen koji gori je"="The flame which is burning". Familiju ti seljacku usranu, da nisi ustanju prevesti najjednostavniju englesku recenicu, a jos dobivas pare za svoje "novinarstvo". Ko je pisao ovo uopste? Gdje potpis? Bar inicijali?
@Elaa Kravo usrana radim kao prevodioc na Engleski jezik. Znam sta pricam. Jebla ti tvoja balkanska nepismena profesorica komplet porodicno mrtvo stablo, ne odgovaraj mi na komentar ako si mentalno hendikepirana. Hvala.
@Detritus Dobro bolan, koga boli q rac? 2017. godina, samo su Engleski, Njemacki, Spanski, Japanski u igri. Koga boli q rac za vasim ciganskim jezikom sto samo cigani i seljaci pricaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mislim da se vi necete samo pitati..........Evrovizija nije vasa svojina pa da sami odlucujete