Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratnik seljacino jedna sta ti znas...svakog jutra peres opanke na Miljacki prije nego sto "sljegnes" u Sarajevo...jebo vas Dino i on je najveci sarajevski papak...sve same seljacine i saneri sa Carsije...uzas jedan
Dino je supak pravi i znam jer sam mu komsija, nece ni da se pozdravi, nego na onom skuteru samo profura. treba mu kcerku silovat
bas sam vam ljubomoran sto ce te ici na taj koncert a ja necu moci biti tu. pozdrav iz melburna.
mislim da je brega slabiji od dine. dino je ipak dokazao da je orginalan. bar ne krade ko brega. tako ja barem mislim.
Joj sta je Chola za njega!
Pa normalno. Brega mu uzor.
neko se sjeca i tih grupa....jao satan panonski, koji je to lik bio. evo njegova pjesma iz '81: Ni vjetrića, ni cvrkuta, ni Sunca, samo suho stablo u magli , ogromno deblo bez znaka života, u njegovoj duplji krijem se ja. Možda sav život činimo ja i crvi? Možda ni njih više nema? Ni vjetrića, ni cvrkuta, ni Sunca, samo suho stablo u magli; u stablu sam ja, a i magla je. Da'l me oko vara ili sanjam? Da'l je strah stvorio iskru? Negdje desno, blizu svjetlost, kratkotrajna, kao netko je živ. Vrlo nejasna i kratka nestade, dok magla gusta na smrt miriše, magla gusta od koje se kosa diže; u stablu sam ja, a i magla je. Da, čuje se tapkanje u blatu, u vječnom blatu, nije jedan sam. Od težine vlage koju nose na sebi čudne spodobe jasnije prilaze. Jedan svezan, bradat i mršav, dvojica vode jednoga, kriv je, dvojica vode, a treći je na konju u šinjelima tko zna koje vojske; pripaljuje u luli ugašen duhan, sve više u čudu magla ih guta. Trojica vode jednog kroz maglu, iz magle došli, u maglu idu; u stablu sam ja, a i magla je. 1981.g.
Meni on nekako plasticno zvuci. Nekako mi pokusava na silu d abude nesto sto nije i sto nece nikad biti. Nekako se ufurava da bude Bregovic.
Vozdra raja. Jadne ove generacije sto odrastaju uz ovu danasnju muziku. Zivio Rezervni tocak, Indexi, Bombarder, Buldozer, Bijelo Dugme sa Zeljkom B. na celu. Zivila Azra, Drugi nacin...Zivio Satan panonski!
je li dino poznat toliko ili malo jer nisam nikad cula za njega do sada do ove pjesme sa ninom. izgleda kao neki starac.
Najbolji koncert sto je ikad odrzan je...
Nesto ne prevazidjeno! Samo da znate vi koji idete Dinu gledati i nista ne znate u zivotu.
picko!!!!!! sta je? pickurino, sta lazes, kakve vile, krivo ti sto ti nemas, sta je garant slusas turbo folk pa si ovdi doso provocirat ljude. dino je kralj i nema kucu na ilidzi. ima samo apartman u skenderiji.
Prosli put djaba a sada naplacuje karte. E jest' vas navuko onim djaba koncertom:) Treba shupku love da nastavi nadosadjivanje kose. Bice isti Jimi Hendrix kada zavrsi tretman. A treba i uloziti u onu vilu na Ilidzi. Joj kome vi dajete pare!
ljudi ja sam u njemackoj i evo krecem za bosnu moju na koncert. kupio sam pasata dobrog, '86godise, nije puno preso, dedo ga supak vozio u odlicnom stanju. dolazimo cober, kutija, vedran i ja da vidimo dina jer nista drugo ne slusamo osim dina merlina. hajde pa da onda zajeno pjevamo. mi sada krecemo pozdrav srdacan iz minhena.