{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U toku posljednje pripreme za koncert Dine Merlina na Koševu

S
28.7.2004. u 18:10
0
0
U toku posljednje pripreme za koncert Dine Merlina na Koševu
0
U toku posljednje pripreme za koncert Dine Merlina na Koševu
Fotografije: Zijah Gafić
U toku su posljednje pripreme organizacije koncerta Dine Merlina koji će se održati na stadionu Koševo u subotu 31. jula s početkom u 20:30.
Iako se radi pod otežanim vremenskim uvjetima, montaža scene odvija se predviđenom dinamikom, a radnici preduzeća GP Butmir koji rade na izgradnji scene i ostalim građevinskim poslovima, premda rade na otvorenom i pod kišom, radove privode kraju.

Jučer je počelo i postavljanje 900 metara zaštitne ograde oko stadiona Koševo, koja će biti postavljena iz sigurnosnih razloga.


U isto vrijeme, Dino Merlin sa svojim bendom nastavlja intenzivne probe. Standardnom devetočlanom bendu danas će se na probama pridružiti i članovi gudačkog orkestra Kempa koji su u utorak doputovali u Sarajevo.


Kako saznajemo od organizatora koncerta, Javnog servisa Bosne i Hercegovine i Magaze, na koncertu će kao bekvokali nastupiti Daria Hodnik, dugogodišnja saradnica Dine Merlina, Ena Dapo, koja već duže vrijeme prati Dinu na njegovim koncertima, a kao pojačanje na koševskom koncertu će nastupiti Nermin Puškar i Maja Hodžić.

Kako saznajemo, prognoze meteorologa za petak i subotu su pozitivne. Najavljuje se razvedravanje te prestanak padavina, tako da je sve spremno za veliki koncert koji publika sa nestrpljenjem očekuje već četiri godine.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: