Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li su bila bolja vremena ili smo bili bolji mi ?
Tada je bila crvena linija, do koje si mogao nekoga da uvrjedis po nacionalnoj religiskoj osnovi. Danas zapravo ni kvazi predsednici tu liniju nemaju a narod jos vise..
@Kattana bili smo bolji mi..neko nam je slagao da smo razdvojeno jaci!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast Cicku na trudu ali ovo sinoc je trebalo otkazati poslije onoga debakla Tife na Grbavici 2013 mislio sam nemoze niže ali evo se pokaza da može posjeta nula toliko o Sarajevskoj rock sceni užas😡😡😡😡😡
Kopirano s klixa.....U dvorani Mirza Delibašić u sarajevskom Skenderiji...
Tralala muzika - nikakva posjeta.Čičak zaslužena pemzija!
Hej Slaveni još ste živi jeee 🤘
Je li to opet bio zemljotres
Iskreno živim u nadi da ce 20 februara biti ispunjena skenderija da se popravi utisak od sinoc ali hajde da vidimo🤔🤔🤔🤔
“Atmosferu do usijanja” ??? Ko vam je pisao ovaj tekst? Cicak? Gore svirke dugo nije bilo u Sarajevu. Necu nikad halalit pare za kartu!
Hoćete li na koncert Dolly Parton u Zetri u januaru ?
Pod ovom Jugoslovenskom zastavom su jedinice Užičkog korpusa 1992 ušle u Višegrad i obecanjem da ce garantovati sigurnost građanima Višegrada. Nakon ulaska Užičkog korpusa u Višegradu je ubijeno preko 1760 Bošnjaka. Sram neka je sve one koji su ovo dozvolili.
jbg jarane vrati se u Višegrad kad ga toliko voliš.
Draga moja zastava, draga SFRJ i Tito!!
@dani.bla.31 Mora da tipkaš iz neke banje gdje liječiš reumu koju si zaradila kao podstanar u nekoj šupi, ali tad te kičma nije kočila.
Kad smo kod zastava da obavijestim centralu SDA kako se zastave SDA sve cesce i brojnije vijore po kontejnerima, divljim deponijama posebno, spaljuju i odbacuju ko stare krpe pa da znaju eto sta im ovce rade. Haman da se narod cisti polako. Juce sam vidio najmanje 10 zastava u kontejnerima vise pa ih romi prevrcu. Sta se zbiva sa SDA?
Samo se u Sarajevu lijepo živi. To je poziv svima da se presele u Sarajevo. Drugdje u BiH nema muzike.
Zamislite samo nonsensa da se u Palestini kroz 15 godina viori Izraelska zastava... Eh tako mi glupi ispadamo kada okacimo ovako zastave pod cijom je komandom naredjena i izvrsena agresija na nasu drzavu.
Kod nas uvijek neke krajnosti i mahanje zastavama. Nikako da se sagleda šira slika pa da na nekoj zdravoj osnovi krenemo dalje. Jasno da nismo Česi&Slovaci ali zar nije vrijeme da isprazno glorificiranje prošlosti ili sadašnjosti, zamijenimo sa nekim novim sistemom vrijednosti? Nekim koji bi odbacio loše strane i prošlog i sadašnjeg državnog uređenja a na pozitivnim vrijednostima iz oba, gradio bolju budućnost.
Nisam primjetio neku najavu tog koncerta. Jeli bila reklama. Zastava ide sa temom. Ali opet, cemu zastava na rok koncertu? I rockeri spali na to da se moraju identifikovati preko zastave. 😕