Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaboravih ne kaze se Flejk, vec Flake (citas normalno slovo po slovo) ccc
briga me sta pisu, ja odoh na koncert :)
Meni nije jasno! Je li zabranjeno prodavati album ili prodavati maloljetnicima? U osnovnoj skoli smo imali vjezbe kada smo obradjivali temu novinskih clanaka, i jos se sjecam osnovnog nacela: \"Vijest treba da bude jasna i u glavi citalaca ne smije ostavljati znak pitanja.\"
\"„Ukoliko se sloboda mišljenja u Nemačkoj oslikava u tome da neonacisti na svojim okupljanjima neometano mogu da pozivaju na mržnju prema strancima i njihovom istjerivanju iz zemlje, a naš se album zabranjuje – u tom slučaju se onda, kada je o demokratiji riječ, nismo baš pomakli sa mesta“, poručio je Flejk, upoređujući današnji politički sistem u Nemačkoj, sa onim u nekadašnjem DDR-u.\" Flejk je inace clan Rammsteina koji ponekad brka ekavski i ijekavski...
da je u nas ili gdje u arapa bilo bi pljuvanje po religiji, spominjanje nekulture i nedemokratije i neciviliziranosti.....sta sad sutite??