Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajd sad malo pljujete!! Samo to i znate!! Svaka čast momcima!!
Bosanska Kraljevska Porodica obznanila da je lako dokazivo da je Bosna odabrana kao lokacija za najgora zvjerstva ludacke framasonerije: najteži masovni zlocini protiv covjecnosti dešavaju se na tzv. okultne datume (koji u sebi sadrže brojeve 3/7/9/11): 9/11 1993 Stari most Mostar (ljaga na katolike) 11/7 1995 Srebrenica (ljaga na pravoslavce) 11/9 2001 New York (ljaga na muslimane) 11/3 2004 Madrid (ljaga na muslimane) 7/7 2005 London (ljaga na muslimane) 3-7 mjesec 1994 - genocid u Ruandi 3/7/2012 - objava nalaska \"Božije cestice\" (gluposti) 5/2/1994 Markale I (5+2=7), u 11h po Greenwichu 28/8/1995 Markale II (2+8+8=18, 1+8=9), u 11h po Greenwichu Mjeseci atentata na predsjednike SAD protivnike Engleske: 7/1881 Garfield 9/1901 McKinley 11/1963 Kennedy 3 poglavlja Zakonika SAD-a o bankrotu su: 7, 9 i 11 (nasladivanje nesrecom dok oni grabe sve resurse u svoje ruke) itd.
Sta i da su namjerno stavili dzezvu???!!! Za razliku od hejtera su kreativni i snalazljivi, pravi muzicar se poznaje po improvizaciji! Koliko ste ograniceni... Uzas jedan!!!!! Eeeee malogradjanstino, do kad ces postojati!?
Je***i hejteri, trosite negativnu energiju na nekom drugom mjestu, nabavite si po boksersku vrecu i opletite po njoj. -.-' Neko nesto napravi, bilo originalno ili ne, vi odmah popljujete. Bas me interesuje sta ste vi napravili u svojim jadnim malim zivotima. Cast izuzecima! Umjesto da vam bude drago kada se za nekoga procuje u pozitivnom svjetlu, u drzavi gdje je negativno 90% vijesti koje cujes, vi pljujete!!! Sitne duse.... Ne poznajem ni jednog od ovih momaka, ali im mogu reci samo: SVAKA CAST!!! Da su ljudi vise opusteniji, a manje hejteri, gdje bi bili...?
Amar Jašarspahić Gile - Zvezde Granda http://www.youtube.com/watch?v=oQlR1kKdLCU
ejjj imaju vikendicu i elktricne gitare a spali na dzezvu ;). il je to samo dobar marketinski trik?! da je mali rom na ulici zasvirao na dzezvi i on bi \'napravio hit\' i dobio tri marke za frtalj bureka sa jogurtom.
TAKORECI BALAVI BOGATUNI SE SNIMILI AJFONOM U \"VIKENDICI\"! takoreci, posto ne bih trebao biti tu i komenitrati ovo, neka se zabavljaju djeca. samo me nervira ta hipokrizija. napravite sebi brate portal bogate djece i bogathi roditelja pa tamo postajte vasa dostignuca na svim poljima. ne sumnjam da ih imate, kao sto imate i vikendica i nula na racunu i mrlje na obrazu! jbm ti drustvenu nepravdu! mrs! OTPOR STOKO!
samo vidim bogatu ne tako talentiranu djecu isto tako bogatih roditelja kojima vikendica izgleda bolje nego domovi trecine bosanaca. ne cini mi se da za muziku i kreiranje iste nekog posebnog štiha. kako bih se lagano poluanarhisticki bez zavisti pokenjao na najosvjetljenije i najljepse mjesto u ovoj vikendici, tek da im lica vide i druge ekspresije! dole shupci! ko oni znaju svirati?! maderfakers!
za ove što ne znaju rečenicu sklopiti a da ne vrijeđaju, rado bih vam ja odgovorio na to ali ne mogu. Jednostavno je nemoguće spustiti se na vaš nivo...taj vaš nivo to je..ma gnjida je svjetlosnu godinu ispred vas ;)
Kritiku na ovo nazvati ljubomorom, ono, moraš baš bit d.e.b.i.l. pa izvalit takvu glupost. Rokni se budalo balava HAHAHAHAHA
Ljubomore i zavisti? HAHAHAHAHAHAHAHAHA - KRETENU MALOUMNI! HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Aldijana vas voli! (:
skroz fino zvuče
Ja sutra igram BINGO na brojeve 3/7/9/11 mozda bude nafake :)
BRAVO MOMCI I SA DŽEZVOM I BEZ NJE!!
Nekoga drugog šutkaj... naučio par rječi engleskog, pametna glavica ;) ljubomora je čudo p.s. niti sam član familije niti ih poznajem ali cijenim što barem nešto rade za razliku od takvih ljubomornih gnjida ;)