Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji paradox, ljudi vise cijene ljude kad umru nego dok su zivi. Tad se sjete da nesto ucine, da kazu nesto lijepo, a dok je insan ziv, bitno ga je popljuvati.
https://www.youtube.com/watch?v=gS2WKJNzAZA
a i ovo će dan - dva, i poslije kao da ništa bilo nije...
tuga , na kraju ostala sama da se bori sa bolešću bez životnog saputnika Džavida Ljubovcija koji je napustio u najtežim trenucima , i to treba pomenuti , nek se zna.
Mila nasa lavica.... :-((((( Ako i za koga za nju sam se nadala da ce se izvuci od ove opake bolesti, imala je toliku snagu, volju za zivotom... tu pozitinu energiju.... Jednostavno sok za sve.. a nas borac, nasa Donna Ares ce uvijek ostati u srcima... :-(
Ja pobijedila, ja ovo, ovo, ja ono!! 😂😂😂😂😂 Duso, nisi mogla prdnuti kada ti to hoces, a kamo li da pobijedjujes takvu bolest svojom voljom ili borbenoscu. Nisi svjesna koliko si bila jadna nista u tom pogledu. 😂😂😂😂😂😂 Ne ismijavam smrt kao smrt, ali ismijavam se kolika si glupaca bila.
Nevezano za Donnu...,ipak ova smrt, koja nam je svaki dan sve bliza...ne ostavlja covjeka ravnodusnim. Velika je to kocka, kad covjek kaze:.."bas me briga sta me ceka".... Sta god bilo, ne mozes se vratiti da popravis. U slucaju da covjek pogrojesi, hoce li i dalje biti bahat i osoran, ako "ne bude po njegovom", nego upravo ono cime mu se prijetilo? Strasno, kako god okrenes.
svojom borbom, pozitivnoscu, treba da nam bude uzor svima, u teskim trenucima... borila se do samog kraja, ali nazalost nije uspjela...
Molim da pojedini “veliki vjernici i muslimani” po Klixu ne se*u i ne odredjuju ko je zasluzio Dzennet a ko ne, oni se sigurno ne pitaju i nemaju pojma o tome, i ni o ceku drugom u zivotu, izgleda.
Nemaš ni ti pojma! Sahrana je u pitanju! Ne radi se uopće o muslimanki i tu je stvar jasna. A i ovi što joj dženet mole provaljuju se!
Eto ta skalamerija od građevine, ružne bine, u centru Bihaća je napokon dobila smisao jer je ionako ličila na, kako je Bišćani zovu, "Mirogoj"...
Sad ce postat pravo poznata
Sad bih za tebe - kad bi mogao da te vratim - zamjenio stotinak probisvijeta sa Klixa.
zao mi je sto je umrla i sto ode jos jedan mladi zivot i sve to..ali kojim je to djelima ona zaduzila narod?jel bila neki borac za ljudska prava jel bila humanitarac ili nesto pa da je zaduzila narod?
Zaduzila narod opjevavanjem kurvarluka i alkoholizma.
Pa dobro,koje ce se ime zvanicno koristiti na sahrani/dzenazi? Donna Ares ili Azra Kolakovic?
Kakvi li sve probisvijeti ostaju na ovom svijetu, dok legende odlaze....
Uhhhh :(