Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sviraj i dalje na onom svijetu. Dobar si bio. R. I. P.
@SrbiRomi Isto ko i oni iz masovnih grobnica da se nisu bratili s srbima i da nisu predali oruzje danas bi zivjeli,a diskoni bi naseljavali samo krs i sumadiju
gor ce svirati al sotoni.Bogu neće garant
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije mi samo jasno kako su oni iz Rolingstosa jos uvijek zivi.
vampiri
Mijenjaju komplet krv i još pokoji organ svako toliko. Sam K. Richards je izjavio da ide na generalke u Švicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Wow, koje sam minuse dobio od "kul ljudi" koji su došli iz štale i dislajkovali. https://youtu.be/-dIcuU58Oy8?t=18m12s Vaši minusi mi ne znače ništa, samo su ogeldalo Balkana i glupih ljudi koji žive tu (zato i jesmu tu gdje smo), misle da se u sve razumiju, a vrhunac im je otić u štalu, požurit namirit goveda, i izać u grad slušat kul loop-ove Avicija. Nemate vi pojma o muzici, ustvari nemate pojma ni o čemu. Dođite s argumentima, ili idite u štalu.
Kosa mi se dize od ovih nekakvih DJ-eva... Jedan Zlatan Fazlic Fazla napise tekst, napravi muziku, otpjeva i odsvira i nema za kifle... A ovi neki skacu po plocama ne znajuci ni jedne jedine note zgrcu pare i slavu...
Čuj u ormanu umro.Šta će tam'?
Jel kome palo na pamet da se moze smrt iscenirat
Jos jedno smeće manje.
Steta sto nije i sto jos uvijek pise komentare po klixu...
Mlad čovjek, žao mi, ali.... Jeko ovaj?
Losa roba i jbg.
Sultanat Oman je dobra drzava sa koje se na Ahiret preseliti. Da mu Allah sve grijehove oprosti , nadam se da ga je u zadnjim sekundama na pravi put upitio. I uz rijeci sa njegovih usana “eshedu enla ilahe illallah und eshedu enne muhammeden abduhu ve resuluhu”
Monday left me broken Tuesday I was through with hoping Wednesday my empty arms were open Thursday waiting for love, waiting for love Thank the stars it's Friday I'm burning like a fire gone wild on Saturday Guess I won't be coming to church on Sunday I'll be waiting for love, waiting for love To come around
Za ove što dislajkuju... https://streamable.com/tf2ta Uživajte u svom "Znamo pritiskat thumbs down" životom.
https://streamable.com/7mlr4
Komponujem i produciram klasicno/filmsku muziku kao hobi. Hajmo reći, nisam još uvijek spreman da izradim niti jednu cijelu traku da bude baš interesantna, to obično uzima dva desetljeca na praksu dok ne postaneš dovoljno dobar da odrađuješ solidnu klasičnu ili filmsku muziku. Vidim komentare da neki ne znaju ko je bio ovaj lik, te odgovore na te komentare kako nije bio u zvezdama granda.
Kad sam počinjao praviti muziku, to je bilo prije 5 godina možda, prvo sam kao i svi bio zainteresiran za rad sa remixima, i sasvim slučajno od tada znam ko je ovaj. To me kasnije odvelo u pravcu prave muzike, no to nije tema. Tema je da je muzika koju on radi gluplja i od te na grandu, balkanska i orijentalna muzika zahtjeva mnogo više znanja od EDM muzike koja ide na bass + synth + nekoliko loop-ova i dobiješ traku cijelu.
Zamolio bih vas da ne lupate gluposti, jer grand muzika (bez obzira na to o čemu pjeva vokal) je 70% teža za komponovanje i produciranje od muzike koju je radio ovaj lik, i slični njemu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
R.I.P. :( Pretužno.
Wake me up when It's all over.. R.I.P LEGENDOOOOOOOO !!
steta rodzo moj bijo je dobar igrac
"When I was 16, my father said, 'You can do anything you want with your life. You just have to be willing to work hard to get it.' That's when I decided, when I die, I want to be remembered for the life I lived—not the money I made." RIP!