Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto li tone Tuzla!?
super stvar, svaka cast. dobar provod svima koji odu na party, nazalost necu biti u tz taj dan :( a sto se tice termina, pa upravo je namjenski tempiran party na taj dan jer se zna da ih se dosta samo prave fini za vrijeme posta, a kad post prestane, olese se od alkohola prvu noc... ma glavno da se nesto desava dole.
sminka
@ama: zna se gdje se najvise lome case i pije alkohol - po KAFANAMA i to uz zvuke Cece.
BRAVO TUZLA !!! A svoko neka se veseli kako mu se svidza , ko ovo nevoli neomra ni da dolazi. A ti ame si smjesan i zalostan.
...svi u kupace kostime i kupajmo se pivama...
[email protected] ja ti yebem mater eto sad
dobro si mu rekao,al bash na dan Bajrama glupost,pa pola raje sto bi doslo nece bit tu,znaci fuj party ce biti :D
U CUJ TI OVOG MUSLIMANA VELIKOG PA JELDE BOLJE BIT \"VJERNIK I NACIONALISTA\" NEG \"NEVJERNIK\" I ZIVJETI SA DRUGIM NACIJAMA BEZ PROBLEMA
Tuzla je uvijek bila ćafirski grad. Party, alkohol, narkotici na prvi dan Bajrama. \"Alal vam vera\" što bi srbi rekli.