Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakim, carobnjak zna svoj posao. Iskreno i sam se uvjerio. Prvo on koncert, radisan, profesionalan, odgovoran, predobar, a onda dosao klosar Bregovic, lijen kao cuskija, zna samo da voli lovu, doveo trubace, a oglasavao se kao Dugme. Nista mu nije stimalo jer se nije ni pripremio. Zivo sranje. Merlin je Tito za sve balkanske klosare. Njegova produkcija je zapadno-europska.
Dinu Merlina bi pod UNESCO uveo
A sta je sa Zeljkom Joksimovicem, Zdravkom Colicem i ostalom ekipom?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mozemo mi pljuvati Dinu i Harija,ali proci ce puno godina dok se ponove ovakve zvijezde kod nas,imam i ja nekad neki prigovor na njih ali momentalno su superzvijezde.
pa cijela crna gora nema toliko stanovnika
Kakva ba vise turneja? Zadnjih 5 godina pišete da je na turneji...
"Trijumfom" ??? ... protiv koga se borio ili takmičio da bi trijumfirao - pobijedio i pobjedonosno klicao i radovao se pobjedi? Jbg. novinar, ostani u domenu poznatog značenja riječi.
Kakvim trijumfom, nije covjek utakmice igrao, vec pjevao i zabavljao ljude.
asshole
Hajde produzi turneju da bude 1 milion posjetilaca
Jedan je Dino
Fuj.
dino plati kafu
Po fotkama ima poprilično publike za Crnu Goru. Za državu sa tipično reda nekoliko stotina hiljada stanovnika je to veći uspjeh nego recimo u Sarajevu imati 20 hiljada prisutnih.
900.000 x minimalno 10KM = 9.000.000KM
Dervishalidovic nije Merlin, oto mu je umjetno ime
Mlati frajer pare, nema govora.