Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino - lovac na Eure. Dino - patriota koji je pobjegao na zapad 1992. Dino - koji pravi pjesme nastradalim u poplavama. Za njega je Nazif Gljiva ljudina. Nazif je bio komandir kulturno-umjetnicke cete u agresiji na BiH :) Nazif kaze da neće pravit koncert u Beogradu jer bi ga proklela svaka bosanska majka čiji su sinovi pjevajuci njegove pjesme isli u borbe sa agresorom.
Uzo vas je dzibko!
SMRADINA . . . što ne napravi u životu kakav humanitarni koncert za neko bolesno dijete ?!
pa pukne guma od traktora da ne pukne kondom... :)
Jel im uzeo klošar po marku i po što udišu zrak kojim titraju vibracije njegovog glasa dok pjeva pjesmu koju je sam napisao i trudio se, onako umjetnički
Jedva cekam Kosevo!!! :)
@oprzen Pravo si kulturan. Blago onoj majci koja te odgojila...
Najveća zvijezda na Balkanu!
@ares X Severina je popularna u narodu, ali je Dino Merlin : - punio Beogradsku Arenu 3 puta za redom, Severina jednom - punio Zagrebacku Arenu 2 puta za redom, Severina jednom I na kraju: kad ce Severina napuniti Kosevo??? NIKAD!!! Mani se "popularnih" malte ne kafanskih pjevaca. I na kraju: na teritoriji Ex-Yu ne postoji pjevac a niti pjevacica koja ima vise posjetelja na koncertima. Dok Severina puni klub od 500 mjesta, Dino Merlin ima 4.000-5.000 slusalaca. I mislim da je zaista smjesno porediti Severinu sa Dinom Merlinom. To je kao da poredis Karleusu sa Lady Gagaom. Nigdje veze.
jedino ona ravaku vlaška sakupi vise ljudi , al nju pola balkana ne moze tako da je dino najveca zvijezda
Dziber!