Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ocekuje se da ja ne dodjem....
Neznam zasto novinari tepaju(brega) ovom su**ku ?????
ZASTO NEGATIVNI KOMENTARI ONIH KOJI NE ZIVE U SARAJEVU /BREGA ZIVI I RODJENI JE SARAJLIJA/ I UZ NJEGOVU I MUZIKU INDEXA AMBASADORA, KODA ,CRVENE JABUKE I DRUGIH SU ODRASTALE GENERACIJE /SEM ONIH STO SLUSAJU TURBO FOLK/ DA COVJEK NIJE ISPRAVAN ZASTO BI ZIVIO U SA.?????
Dabogda ti niko ne došao kad ne znaš na koga bih pucao da se zarati. pakašu.. Možda na one koji su ti granatirali rodni grad 4 godine, one koji su osuđeni za genocid i najteže zločine.. fuj gnjido
Sarajlija nastupa u svom rodnom gradu ,a to nekome smeta i orkestrira poticanje mrznje i plasira lazne price i informacije.
Za bregin koncert mi je najbitnije da ne idem
Namazan je svim farbama
Skaka srami se sto si doveo cetnika da pisa po zrtvama, par stotina metara ispod tog mjesta je mezarje gdje leze heroji grada i nisu zasluzili da im se to priredi. Gdje je onih 2000 borackih udruzenja, zasto sute i na zabrane ovom karadzicevom cetniku da svira u gradu, koji su njegovi drzali 4 godine u opsadi, pod granatama i snajperima!?
Koja je simbolika 3 (pisma)?
Da Bog da i da bude orkan!!!
Dijaspora će doći na svoje...
Zaboli me!
Nadam se da ce ti vecerasnja posjeta biti dokaz da ti nema mjesta u nasem šeheru
breka uzadnjem intervjuu sa srnom kae dace sifon iskim orkestrom dirigovat njegov dobri haver karadjic putem wifi mreze iz chuze
Serem se na sve koji mu se pojave i napune dzep. Necu ih pishati jer su se sami vec popishali na se'.
"...izvorna grupa Sifet & Mehmed iz Živinica" LOL