Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neam veze o cemu ovdje trabunjate o nakim fol zvijezdama prvi put sam na ovoj stranici ne znam koji kurac i udjoh ,jaka je strana dok o ovakvom papanluku se raspravlja,iskreno popisam sve te talente jer je sve to reklama,jad,bruka,uhljupi stob reko J kurtovic,eto posddrav svimaaa
meni je suana najbolja.Samo što ona ne zna zabavljat publiku.Složiću se sa Zlatkom SUANA IS THE BEST!
meni je suana najbolja.Samo što ona ne zna zabavljat publiku.Složiću se sa Zlatkom SUANA IS THE BEST!
meni je suana najbolja.Samo što ona ne zna zabavljat publiku.Složiću se sa Zlatkom SUANA IS THE BEST!
i evo sto smo sad dobili... mi(Hrvati): -kretena koji se dere svoje ime 4 minute i misli da je to pjesma ( "JA SAM RAFO" ); -3 pedercica koji se prce bezveze i skupa s onim kretenom snimaju reklame za detardzente za robu (Sasa,Tin i Kedzo iliti PRVI HRV. BOY BEND) -umisljenu glupacu koja misli da je popila svu pamet svijeta i sad trazi poso u mjuziklima jer je nigdje drugdje nece (NERA) -debelu bahatu kravu koja vristi i misli da niko ne kuzi da vristanje nije pjevanje (NATA) vi(Bosanci): -2 pedera koji se furaju na rokere a pjevaju sta im se pruzi samo da zarade..a cini se i da to prijateljstvo uopce nije prijateljstvo jer sad odjednom AMEL ne zeli suradjivat s ENVEROM -umisljenu glupacicu za koju je pitanje hoce li se ikad vise pojavit igdje Hmm... samo za Jelenu neznam sta da kazem. Ne vidim mane. A uopce mi nije bila favorit. Svasta. Al... ipak i ona i svi ostali DO KRAJA GODINE BITI CE ZABORAVLJENI!!! ZABORAVLJENI SLUSAJTE STA VAM GOVORIM ZABORAVLJENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z-A-B-O-R-A-V-LJ-E-N-I !!! Kako bi Aleksandra Vizin rekla:
svaka čast amelu i suani.naj.naj.naj.naj.najbolji ste.AMEL SUANA AMEL SUANA.AMEL, SUANA
saša nema pojma o pjevanju na hrv jeziku ima preženskasti glasić(zagorski) ali bože moj.... na engle ok pjeva ali nije ništa posebno prevelika pompa se digla oko njega a kad zine špreha KOMA rafo je pobjedio zasluženo nera je ulizica slatkorječiva i upucava se rafi nata je umišljena da poludiš
nije pravedno u hrvatskoj je trebao pobjediti saša
Meni je i dalje Kice najbolji!!!!!! Niko mu nije ravan i nikad nece ni biti!!!!!!!!! KICE NAJBOLJI SI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ima neko Amelov broj?
Amel mi je isto ko brat.
ragq2zgsgs6gsgs.
ragq2zgsgs6gsgs.
ragq2zgsgs6gsgs
jebi te se polako.