Muzika
0

SuperNov@: Pet pjevača pod istim krovom

Klix.ba
Foto: musictalentz.com
Foto: musictalentz.com
Po uzoru na hrvatski reality show, i natjecatelji OBN SuperNov@ Music Talents show-a će se naći u zajedničkoj kući.

Po uzoru na hrvatski reality show, i natjecatelji OBN SuperNov@ Music Talents show-a će se naći u zajedničkoj kući, jednoj vili na Ilidži, gdje će kamere snimati i prenositi sve što budu radili, a njihove ćemo dogodovštine pratiti do 14. prosinca, kada se u sarajevskoj Zetri održava finale ovog popularnog showa. Mlade pjevače će posjećivati i poznate estradne zvijezde i družiti se s njima. Kako je Dnevni avaz neslužbeno doznao, sve će se događati u «Kaza Grande».

Međutim na jednoj neslužbenoj web stranici posvećenoj OBN SuperNov@ Music Talents show-u, nalazimo informaciju kako su natjecatelji smješteni u hotelu Delminijum.

"Umjesto u vili, smjesteni smo u hotelu Delminijum, na Stupu, gdje danas imamo probe s Gogijem iz 7 UP-a, a sutra s Vladom Podanyjem. Danas nam dolaze novinari iz Nacionala (HR) i Max magazina, a sinoc smo na otvaranju FORDA pjevali s Kemalom Montenom ", poručuje Enver Lugavić na neslužbenoj Internet stranici natjecanja, www.musictalentz.com. Na ovoj se web adresi između ostalog mogu pronaći razgovori s kandidatima i članovima žirija, mnoštvo zanimljivih informacija o njima, te foto galerija.

A u nedjelju u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici nastupa pet kandidata: Jelena Milušić, Azra Šabanović, Amel Ćurić, Suana Muhibić i Enver Lugavić. Od ponedjeljka, pored stručnog žirija, za ukupnog pobjednika moći će se glasovati i putem Interneta podstranici www.davorin.ba. Osim toga, na ulaznicama za finalnu priredbu, nalazit će se i kuponi za glasovanje. Također se, prema pisanju Avaza, razmatra mogućnost glasovanja putem televotinga, te SMS poruka. Naravno, svi glasovi bit će pridruženi glasovima stručnog žirija.

Izvor: Pincom.info