Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde jony dodji kralju
Ne dirajte mi ni isočnjake ni Sandžaklije to je dio mog naroda ,Što se tiče Džonija Štulića cijenio je Islam a ja njega još više cijenim.
I da, tacno se po pravopisu moze vidjeti ko je ovdje kulturan i pismen, a ko ne. Tako da sa nepismenim ljudima se ne vrijedi raspravljati, pogotovo o liku i djelu umjetnika kao sto je Stulic! Nepismene prepustamo narodnjacima, jer su bas poput njih!
Stulic je prestao da pjeva upravo zbog primitivizma 90-ih godina, koji se javio na Balkanu, a posljedica tog primitivizma su narodnjaci. Nije sigurno prestao da pjeva zbog ljudi koji su ga slusali, jer ocito da se u mnogim zabitima nije ni culo za njega, tako da ga je slusala samo, nazovimo normalna, kulturna raja.
Kako su samo debi*lni ovi azroljubci, lafo oni neka gradska raja, krci palci, nemate pojma, zbog vas je on i prestao pjevat kad je vidio ko ga sve slusa... ista se stvar desava rambu...
..pardon..Dzoni:)
Eki Djoni:)..pa to je legenda:)..uzmi lovu Djoni boj:)
jedino što mogu reći na ovu temu je da sam siguran da štulić nebi ni za 5 miliona kuna svirao u areni. ustvari,osvrnut ću se još na rečenicu iz teksta gdje ovaj tip kaže kako nemaju problema da s njim NE nastupe i članovi azre. jasno kad su štulić i boris u svađi i javno se prepucavaju a azra bez lajnera nije azra.
Johny kralju, ja cu podici kredit samo da dodjem na tvoj koncert!!! Treba odrzati koncert na Maximiru!
on samo moze otpjevat uz moj medjunozni mikrofon. vozi u beograd pa njima pjevaj uvrijedjeni srbine.
@Keno Jarane, oglabaj ti meni istocno-bosanskog mlohana! Eto neka si ti cuo za Azru , stoko ignorantna..
Hahahahah koje lupetanje, cuj milion kuna, pa ovaj nece izaci da se pozdravi s publikom za toliko. Njemu da je stalo do love on je davno mogao koncerte napraviti i uzeti basnoslovne sume novca. Ovo je jos jedna ubleha, od koncerta nema nista.
Sumnjam da ce se Dzoni prodati za milion kuna. I uopste za bilo kakve pare. I sumnjam da ce biti koncerta. A ako bude, moracu plivati preko Atlantika da ga vidim....
NOVINARSKA PATKA.ZNAM DZONIJA.
noć u gradu salonskih stremljenja noć je navukla djevičanski veo osjećaš li oktane u svojoj krvi osjećaš li kako tutnji pritisak u glavi e pa što čekaš li na nešto snažno, doista vrijedno čekaš li na akciju koja pokreže stvari razmisli dobro u svakom trenutku nagrnuće sa svih strana pravovjerni lešinari e pa što dovoljna je jedna riječ ODJEBI neman ima stotinu lica i dok piješ i hodaš zagrljen u tami i dok te miluju hrapave ruke i dok ližeš rasječene usne e pa što a onda božije sirene zaustavljaju promet i semafori nastoje da svijetle što manje stranci samo stranci koračaju ravno i život se smiruje kao mlijeko u čaši e pa što dovoljna je jedna riječ ODJEBI