{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Štulić u Zagrebu pjeva za milion kuna?

S
1.10.2009. u 22:03
0
47
Štulić u Zagrebu pjeva za milion kuna?
0
Štulić u Zagrebu pjeva za milion kuna?
Čelni ljudi zagrebačke Arene već su sa Štulićem ušli u preliminarne pregovore, ali potvrde još nema, piše Jutarnji list.
Branimir Johnny Štulić najveća je pjevačka zvijezda koju bi uprava zagrebačke Arene željela dovesti na gostovanje tokom iduće godine, a samo za njegov nastup kaže direktor Arene Zdenko Antunović, koncerti bi se održavali tri dana zaredom i vjeruje da bi sva tri dana dvorana bila dupkom puna.

Prema njegovim riječima, s legendarnim frontmanom Azre već su ušli u površne pregovore, no nikakvu službenu ni neslužbenu potvrdu Štulić još nije dao.

Kako je poznata činjenica da Johnny nije u najsjanijim odnosima s većinom članova bivše Azre, Antunović mu je spreman izaći ususret kako bi sam sastavio prateći bend.

- Arena bi bila oduševljena da može dovesti Štulića. To bi bio top-koncert i sigurno bismo mu ponudili da nastupi tri dana zaredom. Idealno vrijeme za Štulićev nastup bilo bi u aprilu ili maju 2010., a tako bi i sam Johnny imao dovoljno vremena da se pripremi i uđe u formu.

Nemamo problem s tim da s njim ne nastupe i članovi Azre jer je upravo on najveća zvijezda i njegovo je ime brend - rekao je Zdenko Antunović. Budući da Branimir Štulić, koji već 20-ak godina živi u Holandiji, nema nikakvih isprava, stoga bi njegov mogući put u Hrvatsku mogao doći u pitanje, direktor Arene obavezao se dati sve od sebe da mu se naprave svi potrebni dokumenti.

Ako Štulić i pristane na koncert, odnosno tri nastupa u Areni, to bi za njega bio svojevrsni presedan budući da se posljednjih godina potpuno povukao iz svijeta muzike, posvetio se nogometu, pisanju i prevođenju, a gitaru “objesio o klin”.

Iako Antunović nije precizirao koliko bi Štuliću ponudio za nastupe, prema nekim procjenama svota bi se mogla kretati oko milion kuna.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: