{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Štulić u Zagrebu pjeva za milion kuna?

S
1.10.2009. u 22:03
0
47
Štulić u Zagrebu pjeva za milion kuna?
0
Štulić u Zagrebu pjeva za milion kuna?
Čelni ljudi zagrebačke Arene već su sa Štulićem ušli u preliminarne pregovore, ali potvrde još nema, piše Jutarnji list.
Branimir Johnny Štulić najveća je pjevačka zvijezda koju bi uprava zagrebačke Arene željela dovesti na gostovanje tokom iduće godine, a samo za njegov nastup kaže direktor Arene Zdenko Antunović, koncerti bi se održavali tri dana zaredom i vjeruje da bi sva tri dana dvorana bila dupkom puna.

Prema njegovim riječima, s legendarnim frontmanom Azre već su ušli u površne pregovore, no nikakvu službenu ni neslužbenu potvrdu Štulić još nije dao.

Kako je poznata činjenica da Johnny nije u najsjanijim odnosima s većinom članova bivše Azre, Antunović mu je spreman izaći ususret kako bi sam sastavio prateći bend.

- Arena bi bila oduševljena da može dovesti Štulića. To bi bio top-koncert i sigurno bismo mu ponudili da nastupi tri dana zaredom. Idealno vrijeme za Štulićev nastup bilo bi u aprilu ili maju 2010., a tako bi i sam Johnny imao dovoljno vremena da se pripremi i uđe u formu.

Nemamo problem s tim da s njim ne nastupe i članovi Azre jer je upravo on najveća zvijezda i njegovo je ime brend - rekao je Zdenko Antunović. Budući da Branimir Štulić, koji već 20-ak godina živi u Holandiji, nema nikakvih isprava, stoga bi njegov mogući put u Hrvatsku mogao doći u pitanje, direktor Arene obavezao se dati sve od sebe da mu se naprave svi potrebni dokumenti.

Ako Štulić i pristane na koncert, odnosno tri nastupa u Areni, to bi za njega bio svojevrsni presedan budući da se posljednjih godina potpuno povukao iz svijeta muzike, posvetio se nogometu, pisanju i prevođenju, a gitaru “objesio o klin”.

Iako Antunović nije precizirao koliko bi Štuliću ponudio za nastupe, prema nekim procjenama svota bi se mogla kretati oko milion kuna.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: