Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvo sarajevo i olimpijada. donesena odluka u saveznom izvrsnom vijecu da jugoslavija treba da organizuje i dobro se raspravljalo dok se sarajevo nije izabralo. i onda svi resursi SFRJ su bili baceni da sa u sarajvu organizuje olimpijada. olimpijada nije bila ni BiH projekat, ni sarajevski projekat, vec projekat cijele SFRJ.
Nije tačno. Sarajevo (BiH) je mnogo ranijeo dlučilo da organizuje Olimpijadu ali je trebalo imati i odobrenje države. Sloveni su čak bili protiv ali su po pritiskom popustili i kasnije i pomagali u organizaciji. Država je takođe pomogla kao i druge republike (ljudstvo, televizija, transport,....)
Cuj nama da neko da ponudi olimpjadu. Eto svi čekaju na nas.
"a ta nacionalistička mržnja, to je nekoliko stotina idiota" , i bas se oni nakacili na Klix, idite negdje drugdje siriti mrznju.
Opet onaj brat sto je prico o evropskoj zajednici na trgu austrije
Kada ste se drali na pjesme "prije"nije vam smetalo. Zasto onda smeta da se slusaju pjesme koje imaju bit????
Blago nama kada nam je najveci problem sto ce Toni Cetinski pjevati u Sarajevu.
E moje Sarajlije.A što ne organizujete da vam vaši po volji trubaduri nastupaju tokom godine,što ne organizujete da vam za Novu godinu bar jedan dan orkestar Sarajevske filharmonije izvede koncert ispred vječne vatre.Sad pokazujete primitivni lokal patriotizam a Dino i drugi pune arene u komšiluku. Što hrlite Jadran kad ste tolike patriote.
A koje Sarajlije?
Ne mozemo mi ni bazen napraviti u roku.
Mogao je pjevati dino ili hari, al' se slabo plaća , a " ljudi" neće iz ljubavi.
Ja gluposti brate mili?
ko je nama ugodio taj se nije rodio
Kamo srece da smo.u stanju dovesti i neke svjetske zvjezde a ne reginalnog pjevaca ... ..
Tip ubio covjeka autom bez ikakvog kajanja. Ubio ga.
Predlazem da Serifa nominujemo za Porina. A da na otvorenju pjeva Baja mali Knindza ili onaj konobar iz zadruge Lepi Mica toliko lepi pjesama je otpjevao o Sarajevu. A Cecu da malo napuni Kosevo. Mi sigurno bolje ne zasluzujemo. Kakva vlast takav i narod. O Toniju sve najbolje.
Da smo podrzali 1991 sporazum Filipovic Karadzic nebi danas gledali u banjalucku paradu praznih novcanika i molili djecu da ne idu u Njemacku.
Pa jes'. Bili bi jal u Turskoj jal u Njemačkoj.
Smarate vise sa ovim tonijem cetinskim. Nije ni prvi ni posljednji koji ce uzeti pare. Nek otpjeva covjek svoje… nece biti smak svijeta.
Tony Cetinski ima veze s Olimpijadom k'o Šerif Konjević sa Sinjskom alkom...