Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što je bio velikan, uz to je bio čovjek i gospodin. Zadnji njegov koncert mi je bio u Mostaru s Gibom i prvi koncert hr glazbenika kojeg mene hrvaticu(rođenu u Hr) nije bilo stid. Većina glazbenika se kad dođu u Mostar ulizivaju nekom umjesto da rade svoje i tako ponižavaju pola grada, ovaj čovjek nema šanse, nikakve nacionalistička sranja i ostale gluposti. Pravim velikanima takve gluposti ne trebaju. Oliver, čovjek i gospodin do kraja.
Sto si ti zlo zlo?
koja spontanost ... 👍
https://www.youtube.com/results?search_query=topnik+sa+sirokog+brijega.....
jbt jes' narod sklon patetici ...
Bravo Olivere, na kraju sviju nas, vidi se ko smo i sto smo bili... ti si bio veliki srcem i pjesmom... veliki ne umiru...
Mali čovjek velike duše. Počivaj u miru
ka stina sam...ali sam se najezio...R.I.P. Oli...
Veliki je bio,uostalom njegove pjesme ostaju svina nama!
Ja se najezio... uspjeh je kada te sa ovog svijeta ovako isprate. Nemas za cim zaliti. RIP Oliver kralju
Dosta emotivno, najezio sam se. Svaka vam cast.