Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislio da te nije Alija
vidi mu ove pidžame, mene ove šare na ljiljane podsjećaju
plagijator
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Imamo najveću zvijezdu na Balkanu,budimo ponosni na to! Plaćenike samo ignorisati.
https://www.youtube.com/watch?v=u2QLsuxuVwY&ab_channel=lenas6 mali david radosavljevic je razvalio sinoc..svaka cast
vidi sta pisu po forumima.. "Luciano prije 8 sati KRENULI SMO NA KONCERT OD MERILNA DINE ,PONECEMO TROBOJUKU A I PRASETINE !!!
joj feđe ozracio ga seke mi
https://www.youtube.com/watch?v=JiKH0oy8r-g
možda je vlasnik prakinga u Londonu al' 10 hitova toga sigruno nije vlasnik.. čak nije ni rentu za te hitove platio a kamoli spomen'o prave vlasnike.... nebitno... svaka mu čas', navuko je srbe haman pa na vrbe... dino care kupi nam cigare...
Pametnije bi bilo da izvjestavate sta se desava u CG jer i nas se tice u slicnoj smo poziciji... Dino skuplja 'sadaku' da obnovu kucu/vilu na peljescu nama u ni u dzep ni iz dzepa....
Dinar Merlin
_""Dobro veče Beograde, dobro veče dragi prijatelji, jeste li se dobro spremili, jeste li spremni da čujete, da vidite, jeste li spremni da osjetite šta sve može ljubav?", kazao je Dino na početku koncerta." Dino, majstore, BRAVO! To možeš samo ti. Umjetnik ne poznaje granice.
jeste li spremni da vam pokupim pare plagijatorskim hitovima?
brena na aparatima
Ja sam mislio da je u koferu c4 ali nema veze.
HOCE LI KLOVN OTPJEVATI "DA TE NIJE ALIJA" PA DA GA OBJESE O PLAFON ARENE?
poneo kofer I za pare I za slaninu a bogami I pidzamu za ludnicu.
jedini način da preživiš na Balkanu
Bezze lik 100%. Kad je sve sto je valjalo otislo iz Sarajeva, fukara docekala svojih 5 minuta. Tako je u svemu, pa i u muzici. Ko je to slusao Merlina?! Danas je on mjera prihvatljivosti. Ko ne slusa Merlina, nije nesto uredu s njim/njom. Ma hajde...! Selam alejkum. Merhaba.
Dragi moj "bojar", kod nas u Tesnju su slusali i pjevali pjesme Dine Merlina jos prije "Selam alejkuma i merhaba", a slusaju i pjevaju i dan danas. Ti si sigurno tada slusao Mitra Mirica, Jasmina i Esada Plavog, a slusas i danas. A sad drug moj zdravo
Dragi moj TesnjaKU Ja slusao Buldozer, Azru, Leb i sol i jos mnogo grupa iz Juge i svijeta cija ti imena, s obzirom na tvoje muzicke preference, nista ne bi znacila. Dino bio (i ostao) otuzni klovn koji je tih godina pjevao "Veju, veju pahulje". Sretno druze.
Lopatom.