Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ONI prije organizirali olimpijadu a OVI danas nemogu ni koncert!😂😂😂🙈
Trojka haos pravi ne samo u politiku vec u zabavu... Donose nepromisljene odluke pa ih onda ponistavaju kada vide reakciju naroda. Ovome dali pored toliko domacih. Pa onda dijele 6 april nagradu Zdravku Colicu a covjek rekao da Sarajevo nije njegov grad niti ga posjetio 30 godina. Al tako kad nam amateri dosli na vlast
Čović od Trojke traži ono što je Armija RBiH vojno porazila!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mundzicu uzeo si pare gdje si god mogao od ovogodisnjih festivals zahvaljujuci stranci ohani malo providni vec postaje!
Jasmin Ademovic genetski predodređen za pljačku glavni odgovorni ko i za EYOF!!
Koliko je cezinski trebo dobiti, to nas zanima.Saznaćemo kad se pokrene tuzba, de nam sad objavite.Niko ga i ne zove pa se obradova kad ga se neko sjetio.pjevao bi dabe da ne padne u zaborav.
I munjeni i zbunjeni, u izlet fszlinovićevskoj satiri, još te svu bahatost i arogantnost mržnje kroz svoj rad i djelovanje. Kad bi šutili puno više vjerodostojni bi bili.
Uzmi im pare Toniiiiiiiiiii, uzmi im pare Toniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................
Tuzi glupane i uzmi im pare. Kad se sjetim da je ovim gtadom hodao emerik blum a danas glupani vode grad koji u njegovo vrijeme ne bi moglu voditi ringispil na sedreniku
Nema Ugovora, nema posla. Ostalo je sviranje.
Zapetljala se Benjamina, pljuje pa liże
ja ba, sa odusevljenjem najavila koncert Cetinskog pa kad je raja krenula da pljuje po socijalnim mrezama nesto se predomislila...
Skaka vrati se, ionako svi znaju da su ti montirali proces jer si bio preuspjesan za njihov ukus. Za iste stvari drugi ne odgovaraju.
Ovdje je glavni problem postojanje gradonačelnika bez ikakvih odgovornosti. izmišljenu funkcija. Grad Sarajevo je Kanton S.
Glupost,samo pjevaci i pjevacice iz BiH mogu pjevat,ostali mrs
Trojka = Kanalizacija
Skoro pa uvijek brzi konji neg samari...i onda se vadi...
I od ovako finog dogadjaja ste uspjeli napraviti skandal..
Toliko teksta a ništa ključno ne piše,zasto je zabranjen koncert toniju
opa i ova karicka usra motku
Pa Cetinski će održati koncert bez naknade. Govorio je da voli Sarajevo, pa evo mu prilike da pokaže ljubav i svi sretni. Ili ipak neće bez para?
Naknada za Cetinskog je minorna ovdje, to je najmanji iznos. Znate li vi koliko kosta osiguranje, bina, zaštitne ograde, čišćenje, hitna, itd. To je cijena koncerta, a ne Tonijev honorar.