Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napuca se ćevapa i jogurta
i luka :D
zabiberi ga
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
LJUDI, KO GOD NAPIŠE NEŠTO NEGATIVNO OVDJE,....KOMENTAR MU JEDNOSTAVNO,....."IZHLAPI" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i pozitivno... ja rekao zena je strasna glumica, ne valja....
...ma tipično za naše ljude,......treba se "uvući" nekome tamo....... .....znam ja nas, .ebo ti nas..........
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Pred svaki koncert vježbam, u Sarajevu jedem ćevape a u Mostaru snimam pornice!
Dobro joj stoje fafmerke
kurvetina srpska ! sve stekla u hr i udala se za cetnika a sinu daka ime aleksandar
... лепо име :)
Mahni nam Seve......
Seve seve, bila si nevaljala
Sarajevo-cevapi-publika...klub politicara...
...e nek je i ona dovukla dupe kod nas da uzme pare levatima...
Like Koje Gledo Kako ga severina Prima ostraga
...'bem te nepismena :)
A kako lipo Primas a Rutava tii
Komentar mi nije objavljen, a znam i zasto. Jer nemam pravo da pricam i pisem protiv nekoga od koga ovi nazovi " pametni " skolovani novinari ne zele da cuju nist protiv onoga ko im je rekao da od njega naprave zvijezdu, pa makar to bila i Seve. Ako je ona zvijezda, onda Sarjevo nema okusa. Ko njoj ide na koncert da mi je znati.
...napravi iti o' saraj'va snedvič...bez okusa :)
PA MALO LUKA I ONDA PODRIGNE
Pa onda prdne:-)
Neka su današnjim desetogodišnjakinjama uzori elitne prostitutke, blago nama. Hajd dijete je to, šta ono zna. Ali sto odraslim ljudima prodaju mu*a pod bubrege. Nikad kraja ljudskoj gluposti
...bruno...to što je ona stoički podnijela u našem licemjernom, patrijarhalnom društvu, gdje se sere o moralu a troše se ukrajinke, to samo pokazuje da ima veća m­uda od 90% kritičara koji među nogama imaju k­urac...
Ti stvarno mislis da je njen snimak 'slučajno' izaso u javnost? commi dragi ne budi naivan, zna seve znanje kad treba lako pare grabiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Seve ima dupe od deve,niko joj niš' ne može...
Bravo Bošnje ,svaka cast.. samo se pitam hocete li ikada doci pameti , i do kada ce vam Allah davati milost svoju,zafrkaj Japanca da kaze da voli Amerikanca, NIKAD!
A Bošnjo Srbe i Hrvate slušaju, i to pred Bajram ... svaka cast! (Y) Allah sve vraca i On sve vidi!
@402 ...imal', bolan, iko da nije četnik ?...j­ebem ti život, kad kloc etikete dijeli...mrš.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nikad više ljudi na jednom članku nije banovano sa portala, i nikad više komentara nije izbrisano :D Brišite i mene, jebala vas Seve.