Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirza je kvalitet ali je Ilma najveci talenata i najbolja pjevacica, svi ostali su tezgarosi
Potpišeš ugovor i ako napraviš nešto on dođe i uzme procenat ako ne onda ne očekuj pomoć. Koja je svrha ugovora? Ja da sam neki od ovih youtubera ubrzao bih se sa još dvoje troje njih i pokrenuo svoje 'zvijezde granda' . Napraviš sličan format, malo modernije i za mlađe raje. Livestream na youtube i ima od reklama da uzimaš milione.
Mirza je jedini i uspio izgraditi neko ime, sve ostalo su vecinom tezgarosi.. Mirza je gospodin sa nogama cvrsto na zemlji, ne zivi u oblacima kao pojedini, kapa dole..
Deres ti njih i uzimas im crno ispod nokata. A ko im je kriv kad su nesposobni
Haha koja prevara, Armin Bjedic, Emina Tufo sto oni nisu ugovore potpisali, po ovoj prici ti dodjes kao neki Deda Mraz haha. Rada Manojlovic je krv propisala dok nije izasla iz tog ugovora
zato sad Armin Bijedic i Emina Tufo po svadbama u restoranima pjevaju a Prijovicka puni dvorane sirom ex-Yu. Ovaj je za ovaj posao maher jednostavno i ko hoce karijeru treba se njega drzati.
Koliko honorar imas na Prijovicku, Lazica i njima slicne. Ne foliraj bgt i ne pravi se dobrotvor i skroman.
Ako ti oni zakažu nastup dijeliš sa njima pola-pola. Ako možeš bolje da dogovoris dogovaraj ali oni su kraljevi za to. Kod njih nema dogovora ispod 3-4 hiljade KM Pa ti se svakako isplati raditi za njih. Ali ako si tanak onda i ako nema potražnje za tobom snalazi se sam, oni ti neće uzimati 200,300 KM!