Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema potrebe protiv rata protestovati u Sarajevu. Ovo treba organizovati u Banja Luci, ispred kuće one matore ofajle Dušanke Majkić, jer njoj očito jos uvijek nije jasno šta je rat, pa i dalje prijeti Rusijom.
Hajmo kuci svak!
Taj isti Balasevic je rekao da se nijedna pjesma ne cuje kad topovi zapucaju. Znaci, nabavis prvo top, pa se moze i zapjevati, sto da ne.
Hvala, hvala, znam... Multivitaminska BiH. Nek nam je prijatno.
Ovog s gitarom nema gdje nema.
Ne zelim im rat i ovo sto im se desava, ali me zanima ima li neko informaciju da li su i Ukrajinci ovako '92. protestovali i pruzali podrsku nama Bosancima???
Ukrajina je imala svojih vlastitih problema, tako da sumnjam da su baš imali vremena da se bahću sa nama.
Jesu slali snajperiste da pucaju po gradovima. Zar se ne sjecas da im je olimpijka iz biatlona platila glavom kao snajperista. A cuo si za famozne Ukrajinske UNPROFce na Karadzicevoj strani... Toliko o Ukrajincima, sad neka im Srbi podrzavaju Ruse
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Daj ne sramotite se vise ljeba vam
E sad ce i hipici pis bruda nema pjesma pomaze
vako smo i '92
Dok su dijelili oruzje i navlacili topove, mi smo pjevali "Nas ce JNA cuvati..."