Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mehica je kralj,svirali smo svojevremeno skupa, to je Ian Gillam umjesto Iana Giana i to bez pretjerivanja!
odlicno....svaka cast...rasturas
Sve najbolje o Mehi! Uvijek je bio momak na nivou:) poznajem ga :)
e odavno mi nije nista prijatnije iznenadilo,meho razvaljujes brate
svaka cast HOME
Da se pohvalim, Meho mi je rodjak. Meho aferim i samo naprijed, samo tako nastavi, nemas treme ni straha ni trunke u sebi, kao sto nisu imali ni tvoji najmiliji kada su branili Sarajevo.
Momak je kralj! Dosta je vise onih seljaka sto nas predstavljaju po svijetu! Oni sa njihovom dzigera muzikom!!!!!!!!!!!!
Tip odlicno pjeva a uz to ima isti trubadurski stil i izgled kao nekad Cat Stevens ... sretno Mehmede!
SVAKA CAST PRAVI CAR DOK JE PIJEVO ONA SVEJDJANKA JE SVRSILA 3 PUTA HIHIHI..
Hisss gmazovi nazad u sumu. I Vi ljubomorni sto mislite da su drugi i drugaciji krivi sto su vas mame rodile tako retardirane i vi sto ne kontate da su za vašu situaciju krivi prvospomenuti, a ne geografski pojam. Ostavite nam barem malo prostora da disemo, zivimo, razmisljamo svojom glavom i ponekad se radujemo zbog sitnica. Meho majstore, ljiljan na celo (ne onaj sto su ga kriminalci iz SDA konfiskovali), Sarajevo i BiH nikad ne prestani spominjati i naprijed. Budi ponosan na svoju drzavu kao sto smo i mi na tebe.
zavija ga poturica ko hodza.
sto ga ovaj cvili ko pseto. izbjeglice go home.
Ovom papku menadzeru i ostalim papcima i menadzerima....Nije papci Bosna zagadjena sredina, nego ste VI papci zagadili ovu divnu zemlju. Bosna je uvijek bila lijepa i ostace takva, VI papci se morate promjeniti i civilizovati. Nece vas Bosna mijenjati niti EU niti NATO niti USA niti Svedska itd....VI papci morate dignuti svoje lijene guzice i promjeniti sebe! A Bosna ce svo vrijeme biti lijepa! Tako nemojte papci paliti BH pasose nego spalite te papanske mozdane celije i zamjenite ih sa ljudskim!
bravo Bosanac.. ziri je zakovo u potpunosti
MEHO DIJAMANTU!!!!!!! Sta \'vo nema srba da osporavaju??!!! ha ha ha