Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha cuj ti to. zar plagijatoru nije dosta sto se nakro ovdje sad bi dasiri vidike malo dalje. hahahaah boze sacuvaj. da nas hoce sta pogoditi malo jace :D
ne afirmirani qrco pushaci
Ne znam jel\' gluplji clanak ili ideja. Sarajeski- internacionalni- regionalni losi demo bend zeli da predstavlja Svedsku na Evroviziji. Svedsku- koja je izmislila muziku za nas i okja ima milion boljih bendova. A clan STIME moze postati svako ko ima 50 Eura i bilo kako snimljenu pjesmu. Stvarno razocaravajuce sta se moze sve na Klix- u procitati.
Kako je smijesno i jadno kad su svi sad poceli sa reklamnim kampanjama tip \" Predstavljat cemo mi rado\" A u Swe prije 2 mjeseca bio zadnji datum za prijavu pjesama... Naj jadnije sto sami komentarisu \"mi se samo zayebavamo\"
koja inteligencija u ovih BiH \"komentatora\", hahahaaaa.... VRH drustva i demokratije...
A sto bi svedska bila spremna da posalje pjesmu na eurosong a nije na svedskom.Svedska uglavnom salje pjesme na engleskom,a ta pjesma nije ni na engleskom. Drugo,a i da je na engleskom ili svedskom,sigurno nebi slala jednu pjesmu sa tako depresivnim tekstom. Pokazite nam dragi bende \"Paranoid Android\",kad ste se tako dobro integrisali u svedsko drustvo,neke svedske koruptne politicare??? Koje bi mogli nazvati \"folirantima\",imaju li oni takvi politicara. Je li samo razlog tolikom optimizmu i entuzijazmu,to sto ste kreirali iz dvije rijeci jednu,kombinacijom rijeci \'politicar\' sa rijeci \'folirant\' ???? JAAAOOOOOO KOJAAA GENJALNOOOOOOOOOOOOOST, UHH IMA DA EVROPA INTELEKTUALNO PROCVIJETA,BAS TAMAN U PROLJECE. uhh kuuuuuuuuulj
Idioti
joj kako vas zajebavaju ovi paranoidi a svi se loze.... hahahaaha... ako nista imaju smisla za humor....
U Svedskoj je vec davno odluceno ko ce se takmiciti u lokalnom natjecanju. Haj, fina reklama ako nista drugo.
kolicina hejterlooka ispoljenih u komentraima na bilo kojoj temi na ovom portalu je fascinantna... da se neki psiholog pozabavi samo ovom stranicom, mogao bi napraviti samo takav doktorat i izgraditi karijeru da mu se klanjaju sirom planete. Ne znam samo odakle vam vise tolika kolicina negativne energije da sve, ali apsolutno sve kritikujete do te mjere da je prvenstveno vama samima muka. Zivite ba zivot i pustite druge da zive! Pa makar i ove koji imaju fiks ideje da nastupaju za Svedsku... koliko smo lud narod.... ko zna, mozda i uspiju :)
Samo naprijed! Da i mi nesto mozemo izvesti, a ne samo uvoziti! Za sve su nam krivi FOLitičari :)
Vukašin Brajić će učestvovati na Beosongu.
Ne bi bilo loše da ovi naši silni \"predstavnici\" počnu da se bave muzikom, a ne da glume muzičare i pokušavaju ovakvim lame potezima da se domognu pažnje.
Sto jes jes.... nisu pokazali rodne listove odakle je ko.... Ja mislim da bi ih trebalo na lomacu!
\"Sastav benda Paranoid Android čine članovi koji dolaze iz Švedske, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine tako da zaslužuju status internacionalnog benda. \" I onda \"sarejevski bend\"??? ahaaaaaa
Po cemu si to zakljucio TITE TI?! :))))))))))))))
hajd sve, al vidite na sta ova zenska lichi... ne do bog nikom.