Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko peva????
Samo je jedna himna a to je Jedna si jedina moja domovina.Nikad mi nece biti jasno sta to ima lose u toj himnoj pa da nekoga toliko vrijedza.Nista vise nemamo domace i nase,zastavu nam stranci postavili,himnu nam stranci izabrali.Zakone nam stranci usvajaju.Pa tacno smo odron od drzave,i cak i Dodik istinu govori u nekim slucajevima
Domaći filharmonijski orkestar u kojem svira 70% stranaca.
Nekad bilo… danas ih tek nekoliko ima.
Samo priznajem Mila sura i zestoka 💪
To nema veze s takvom tvojom s Bosnom i Hercegovinom u kojoj žive osim Bošnjaka i drugi narodi koji vole BiH kao svoju jedinu domovinu. Džaba ti mišići, oni nisu pokazatelj istine, oni su ti samo lakmus-papir koji pokazuje tvoju nezrelost.