Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi prijete da ce u Ukrajinu 2017 poslati Mileta sa engleskom obradom pjesme "NE MOZE NAM NIKO NISTA"
Moj glas bi dobio, čisto na naočitost haha
@zarijaDuDukovic - ŠKIJA :)))
vec odavno ovo takmicenje nije kao nekad kada smo jedva cekali da gledamo i navijamo
Rusi se igraju Boga i sve vise pocinju licit na zlocinacku Ameriku. Eh ko vas ne zna...
Kakva poliika, gledaoci -slusaoci su birali pjesme, a ne politicari. Svasta.
Nece mi ti rusi falit slojedece godine na eurosongu ako tako bude....
Napustite Krim i stvar rijesena.
ja tek jutros vidim da je Eurosong zavrsio. :)
KOJA NEBULOZA , DA ČUJEMO MI ŠTA JE NJOJ NJENA BABA PJEVALA:-) PA LUTKICE DA TI ČUJEŠ ŠTA SU NAMA NAŠE NANE I BABE PRIČALE , USRALA BI SE U TE TVOJE SEKSI GAĆICE.PAMETNIJE PITANJE SU POSTAVILI NAŠI , DOKLE TO TAKO???TOTALNA DOMINACIJA NAŠIH NAD MERKELOVOM , DOMINANTNOM BABOM U ŠTIKLAMA I LATEKSU KOJOJ SAMO OBAMA I VLATKO SMIJU DA VRISNU , SKIDAJ TE ŠTIKLE I LATEKS I DOĐI DA TE ČIKO IŠIBA PO GUZI.
Ko je*e Ruse, i oni su svoje otpjevali ko i Dodik.
oooo dvostruki standardi malo a ? sta je p*** ruske , sad je politicko , a kad je to vama odgovaralo onda se šutilo a ? ccccc a sto se tice rata , nereda i loseg stanja da nema vasih šapa tu , sigurno bi bilo puno bolje
tamam nek ih zamjeni Kosovo
Teško demonizovati šejtana... Mentalnu braću naših komšija preko Drine (i u Banjoj Luci)
Realno gledajući Ukrajina nije pobednica radi svoje pesme nego zbog situacije u toj zemlji i politike.
Stvari tako stoje sada a bogami i ubuduće pa se postavlja pitanje da li je potrebno da neka država učestvuje u jeku političke borbe velikih sila?!
Jala brat, fudo sestra i dalal tetkica ;)
Neka prave Ruskoviziju.
BIt će 2 zemlje učesnice: oni i srbi hahaha
Rusima krivo sto oni nisu pobijedili pa sad pljuju po Ukrajini a sigurno bi isto rekli da je bilo koja druga drzava pobijedila.
@Danube Moglo bi se reči da si s jedne strane u pravu. S druge strane, razmišljam, možda bi i trebalo pjevati o svemu ovome što si nabrojao. Pisci su pisali, zašto se ne bi pjevale i pjesme? Možda bi to bar za mrvicu pomoglo da se zločini označe pravim imenom i da se nikada, nigdje i nikome ne ponove.
Velika steta.