Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve se najbolje hebu a vi pricajte sta hocete nema selameta od sisa i guzica
Pazi džigeraša što odmah napadoše curu. Pa ko vam je kriv što vam se ne sviđa istina, ko sluša turbofolk taj nije normalan. Mirela je jako zgodna cura, ali za razliku od vaših plastičara, ona ima i bistar um.
Adil je bog medju pjevacima slazemo se!
Baci sisu da se igramo
Kakav li je pakao kad sneg je vruć ko kakao.... prejaka pjesma Iskreno niti jedna pjesma ove kvazi muzičarke i grupe se nemogu porediti sa ovom adilovom pjesmom.
PRODAVALA BI I TI AL SI RUZNA KO KUR4C
Oliver Mandic je jedan ce tonja posr ani.
ne pamtim da sam ikada vidjeo bolji naslov na sarajevo-x!!!!!!!!!!! najjjaci tako jE!!!!!!!!!
Prosto mi je neverovatno koliko jedna Grand produkcija koju ne podnosim,moze da stavi u drugi plan svu kvalitetnu muziku koja se takodje proizvodi u Srbiji. A gde su Zana,Bajaga,Balasevic,Galija,Kerber,Osvajaci,Oliver Mandic itd nemoguce da ih ne znate...
Nije upoznata sa \"opusom Tome Zdravkovica i Beslica\" ANBLIVBL !!?? ONDA JOJ FALI DOBRI TEMELJI A BAS MI JE BILA DRAGA
Ma jok, Severina je rokerka:D
male sise dobra taslacina velke sise dobra d.r.k.a.c.i.na
po tome je i severina turbo folk i na MTV-ju same sise i guzice....
Koja glupača,s predrasudama.Nema svaka cajka silikone ,nisu sve narodne pjesme turbo folk( to je čak i uvrijeda za narod koji sluša svoju izvornu glazbu),valjda toliko inteligencije ima da to razgraniči. Osim toga glazbenik koji nema uvid u glazbena događanja na Balkanu,koji ne zna da jedan Halid Bešlić napuni Arenu u ZG ,ja bi i ako ne slušam tu vrstu glazbe bar uzela da preslušam što je to što ljudi toliko slušaju ,a ona nema ppojma o njiegovom radu .Pa stvarno o čem mi pričamo ,ili ti o kom?Tako ponosno reć da sam ne obrazovan po pitanju posla kojim se bavim-bravo mala-fakat furaš urban-tupan fol...hahahaha
sta vi ajmo se kladt da i ona slusa adila nemoguuuu bez teeebeeee jaaaaa
I izbaci si su